ΑΡΗΣ

Κοέν αντί Μπούνιτς για τον Άρη

Κοέν αντί Μπούνιτς για τον Άρη

Ο Άρης μετά την ανακοίνωση και του Τζερέλ ΜακΝιλ κινείται να ενισχύσει την ρακέτα του με τους Τζέικ Κοέν και Τζαμέλ Χάγκινς να είναι στο πρώτο πλάνο.

Την σκυτάλη από τον Τζερέλ ΜακΝιλ της μεταγραφικής ενίσχυσης του Άρη θα πάρει η ενίσχυσης της ρακέτας του ρόστερ με τους Τζέικ Κοέν και Τζαμέλ Χάγκινς να είναι στο πρώτο πλάνο. Μάλιστα η περίπτωση του Τζέικ Κοέν φαίνεται να πέρασε στο προσκήνιο εκ νέου μετά την μη απάντηση του Ντούσκο Μπούνιτς στην πρόταση που του έγινε.

Ο Ισραηλινός Κοέν δεν είναι ούτε κλασικός φόργουορντ, ούτε κλασικός σέντερ αλλά πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί μέσα από συγκεκριμένες προϋποθέσεις να παίξει και στις δύο θέσεις της ρακέτας. Και βασικά η επιλογή του πρώην παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει να κάνει για να αποτελέσει τον αναπληρωματικό σέντερ της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την ίδια ώρα το φλερτ της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τον Τζαμέλ Χάγκινς δείχνει να προχωράει ολοένα και περισσότερο οδεύοντας σε γάμο και να αποτελέσει τον βασικό σέντερ του νέου Άρη. Ο πρώην Αμερικανός του Κολοσσού Ρόδου είναι εκρηκτικός, γρήγορος και πιο ευέλικτος και στα συν του ότι γνωρίζει την Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Μένει να φανεί τις επόμενες μέρες αν αυτό το πλάνο του Πρίφτη ευοδωθεί ή αν θα χρειαστεί η ενεργοποίηση εναλλακτικών λύσεων.

Εν τω μεταξύ για την θέση του βασικού πάουερ φόργουορντ ο Αμερικανός που δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο είναι ο Οκάρο Γουάιτ. Ωστόσο για να αποκτηθεί ο 22χρονος Αμερικανός φόργουορντ με ύψος 2,05μ. θα πρέπει να γίνει οικονομική υπέρβαση αφού προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά στην Ιταλία με την Βίρτους Μπολόνια. Συγκεκριμένα ο απόφοιτος του Φλόριντα Στέιτ είχε κατά μέσο όρο σε 33 παιχνίδια 12,1 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 39% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γουάιτ την περασμένη βδομάδα είχε απορρίψει πρόταση από την Τουρκία για 165.000 δολάρια και με καλύτερα χρήματα και πολυετές συμβόλαιο από την ιταλική Βαρέζε. Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες και με τις ευλογίες του Νικολά Μπατούμ φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με τη γαλλική Λεμάν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ