ΑΡΗΣ

Κλήθηκε σε απολογία ο Άρης

Κλήθηκε σε απολογία ο Άρης
INTIME SPORTS

Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε την ΚΑΕ Άρης σε απολογία, για το λόγο που διεκόπη το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, για την Πέμπτη 23/10. Ο ΟΔΚΕ ζητά την παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα, για τις δηλώσεις του Αρβανίτη.

Τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο (18/10) στο Nick Galis Hall και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ, για τη 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα εξεταστούν από τον αθλητικό δικαστή, την Πέμπτη (23/10) και ώρα 15.30

Την ΚΑΕ Άρης, που κλήθηκε σε απολογία, θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης, το μέλος του δ.σ., Στάθης Ρούσσος και ο νομικός σύμβουλος, Χρήστος Γρόλλιος.

Η ΟΔΚΕ ζητά την παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα

Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα ζητεί η ομοσπονδία διαιτητών καλαθοσφαίρισης (ΟΔΚΕ) για τις δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, εναντίον των διαιτητών του ματς με τον ΠΑΟΚ (Αναστόπουλος, Καρακατσούνης, Παναγιώτου). Θυμίζουμε ότι έκανε λόγο για "εντεταλμένη υπηρεσία".

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

" Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΚΕ καταδικάζει τις δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Λευτέρη Αρβανίτη, ο οποίος αναφερόμενος στους διαιτητές του αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ που διεκόπη οριστικά 42’’ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, έκανε λόγο για διατεταγμένη υπηρεσία. Μάλιστα, θα θέσει τις δηλώσεις αυτές στην διάθεση του Αθλητικού Εισαγγελέα για περαιτέρω διερεύνηση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ