ΑΡΗΣ

Κετσελίδης: "Ο Γιαννάκης αποβλήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του"

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κετσελίδης μίλησε για την αποβολή του Παναγιώτη Γιαννάκη, εκφράζοντας την απορία του για τη δεύτερη τεχνική ποινή που χρεώθηκε στον προπονητή του Άρη επειδή... έκανε τον σταυρό του.

Η ήττα από τον Γυμναστικό Λάρισας βάζει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον Άρη, ο οποίος δεν κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά που τον χωρίζει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι "κίτρινοι" πάλεψαν κόντρα στις αντιξόοτητες και την... αποβολή του Παναγιώτη Γιαννάκη, να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, έκαναν αντεπίθεση διαρκείας στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά δεν χαμογέλασαν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Κετσελίδης ήταν αυτός που μίλησε στους δημοσιογράφους για όσα έγιναν στο κλειστό της Λάρισας. Ο βοηθός προπονητής των "κίτρινων" στάθηκε σε πρώτο χρόνο στις τεχνικές ποινές που δέχθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης , εξηγώντας πως " ίσως και να ήταν άδικες, ειδικά η δεύτερη. Ήμουν πίσω του και είδα ότι απλά έκανε τον σταυρό του. Αυτό θεωρήθηκε ως ειρωνεία από τους διαιτητές. Επειδή είμαι θρήσκος, δεν θα συμφωνήσω με αυτή την εκδοχή".

Για να συνεχίσει, λέγοντας πως " είναι δύσκολο για τους παίκτες όταν λείπει ο φυσικός τους ηγέτης, αυτός που τους εμπνέει. Από την άλλη, ενδεχομένως να λειτούργησε θετικά αυτό το στοιχείο, να έδωσε "ξύπνησε" τους παίκτες, να τους έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο και από εκεί να γυρίσουν από το -17 στο -3. Εκεί κάποιες χαμένες ελεύθερες βολές μας κόστισαν, όπως και δύο φάσεις μία σε άμυνα και μία στην επίθεση.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο, δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Στο τέλος χάσαμε βολές, κάναμε και δύο λάθη συγκέντρωση και χάσαμε το παιχνίδι. Δεν αξίζαμε τη νίκη με βάση την εικόνα του πρώτου μέρους, αλλά την αξίζαμε με βάση την εικόνα του δευτέρου".

Σε ερώτηση για την προσπάθεια που καταβάλουν οι "κιτρινόμαυροι" παρά τα δεκάδες προβλήματα, απάντησε: " Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες του Άρη, που παραμένουν στο γήπεδο, συγκεντρωμένοι και εμφανίζουν εικόνα καλή ή κακή… Θέλω να τους πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλουν όλο αυτό το διάστημα", ενώ αναφορικά με το ντέρμπι που ακολουθεί (21/3) απέναντι στον ΠΑΟΚ, σημείωσε:

" Μόλις ηρεμήσουμε, από αύριο το πρωί θα αρχίσουμε να προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που έχει ξεχωριστή σημασία".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ