ΑΡΗΣ

Κέρδισε την προσφυγή εναντίον του Άρη ο Μαρμπλ

Κέρδισε την προσφυγή εναντίον του Άρη ο Μαρμπλ

Νέα σφαλιάρα για τον Άρη, αφού το BAT ( Basketball Arbitral Tribunal) δικαίωσε τον Ντέβιν Μαρμπλ για την προσφυγή που κατέθεσε εναντίον της ομάδας, με τους "κίτρινους" να καλούνται να καταβάλλουν στον Αμερικανό 167.000 δολάρια!

Κάθε μέρα εμφανίζεται και ένα νέο πρόβλημα στον Άρη. Μετά λοιπόν την απαγόρευση μεταγραφών που επιβλήθηκε στην ομάδα λόγω της οικονομικής της ασυνέπειας στο πρόσωπο του Βασίλη Καββαδά, αλλά και την επιδίκαση 128.000 δολαρίων στον Ταντίγια Ντραγίσεβιτς, τώρα ήρθε ένα ακόμα (οικονομικό) "χτύπημα". Και αρκετά δυνατό μάλιστα!

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, το ΒΑΤ ( Basketball Arbitral Tribunal ) δικαίωσε τον Ντέβιν Μαρμπλ για την προσφυγή που είχε καταθέσει την περσινή σεζόν εναντίον του Άρη, επιδικάζοντας στον Αμερικανό 167.000 δολάρια! Ο Αμερικανός είχε συμφωνήσει πέρυσι σε συμβόλαιο ύψους 225.000 δολαρίων, ωστόσο εισέπραξε μόλις 45.000 δολάρια, με αποτέλεσμα να καταθέσει προσφυγή εναντίον των "κιτρινων" ενώ ήταν ακόμα παίκτης της ομάδας , με τον Άρη να τον αφήνει στην συνέχεια ελεύθερο.

Το χειρότερο πάντως για τον Άρη είναι ότι μάλλον αναμένεται σύντομα να βγουν κι άλλες παρόμοιες αποφάσεις, αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες από το περσινό ρόστερ έχουν να λαμβάνουν χρήματα και έχουν καταθέσει προσφυγές.

Μπορείτε να διαβάσετε την απόφαση της FIBA για την προσφυγή του Μαρμπλ εναντίον του Άρη ΕΔΩ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ