ΑΡΗΣ

Καββαδάς: "Ούτε το 35% που μπορούμε δεν έχουμε δείξει"

Καββαδάς: "Ούτε το 35% που μπορούμε δεν έχουμε δείξει"
Καββαδάς

Ο Άρης κέρδισε στην πρεμιέρα του Champions League της FIBA στη Σλοβενία και ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για το διπλό, το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο.



Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε πως: “ Η νίκη μετράει πάρα πολύ. Κάθε πρεμιέρα έχει τις δυσκολίες της, το παιχνίδι στο Ντομζάλε ήταν πολύ δύσκολο. Δεν δείξαμε το πρόσωπο που έπρεπε να δείξουμε. Έχουμε φιλοδοξίες και είμαστε απαιτητικοί από την ομάδα μας γιατί έχουμε πολύ ταλέντο και δεν δείχνουμε ούτε το 35% στο γήπεδο! Πρέπει γίνουμε σύντομα πιο σκληροί και πιο δυνατοί μέσα στο παρκέ. Να παίζουμε πιο πολύ με την επαφή και να το δείχνουμε ότι το θέλουμε πιο πολύ από τους άλλους, από τα μάτια μας! Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε”.



Για το ότι σε ατομικό επίπεδο ήταν συνεπής και στην Σλοβενία (έχει 15 πόντους μέσο όρο με 16/18 δίποντα στα τελευταία τρία παιχνίδια) σχολίασε: “ Μπαίνω στο παιχνίδι, παίζω δυνατά, κάνω ότι μπορώ για να βοηθάω τους συμπαίκτες και την ομάδα μου. Τη μια φορά θα παίξω εγώ καλά, την άλλη κάποιος άλλος. Εξαρτάται και η βραδιά σε ποιον πάει περισσότερο. Σημασία έχει να κερδίζουμε και να είμαστε πιο σκληροί”.



Για την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες της Σπόρτνα Ντβόρανα δήλωσε: “ Έμεινα έκπληκτος, δεν το περίμενα! Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και μας στήριξε, κάνοντας ένα τέτοιο ταξίδι… Μακάρι να είναι και στα υπόλοιπα μαζί μας, τους χρειαζόμαστε!”.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ κι αν το περιμένει απάντησε : “Υπάρχει κάποιος που να μην το περιμένει; Δεν είναι όπως κάθε παιχνίδι, αλλά ως επαγγελματίας πρέπει να το διαχειριστούμε ως ένα απλό παιχνίδι”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ