ΑΡΗΣ

Καββαδάς: "Δυνατό τεστ με Μπεσίκτας"

Καββαδάς: "Δυνατό τεστ με Μπεσίκτας"
Καββαδάς

Δηλώσεις παραχώρησε στο επίσημο σάτ του Άρη ο Βασίλης Καββαδάς ενόψει της φιλικής αναμέτρησης απέναντι στη Μπεσίκτας, που θα γίνει στη "Nick Galis Hall" το Σάββατο (24/9).

Ένα από τα καινούργια πρόσωπα στην ομάδα του Άρη, ο Βασίλης Καββαδάς, μίλησε στο επίσημο σάιτ των "κιτρινόμαυρων" για τη νέα του ομάδα, την προετοιμασία αλλά και το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Μπεσίκτας, που θα διεξαχθεί στη "Nick Gallis Hall" το Σάββατο, με το τζάμπολ να έχει προγραμματιστεί για τις 19:00.

Αναλυτικά

Για την προετοιμασία της ομάδας:" Βρισκόμαστε προς το τελικό στάδιο της προετοιμασίας. Έχουν μείνει δύο φιλικά παιχνίδια, ένα αυτό με την Μπεσίκτας το Σάββατο στην έδρα μας και ακόμη ένα την άλλη εβδομάδα στο Βουκουρέστι. Η ομάδα αρχίζει και δένεται, μέρα με τη μέρα προπονούμαστε όλο και καλύτερα. Δουλεύουμε σκληρά. Ειδικά τώρα που γυρνούν και τα παιδιά που μας έλειψαν, πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Θα αποκτήσουμε τη χημεία που πρέπει να βρούμε, τους αυτοματισμούς μας και πιστεύω ότι θα παίξουμε ένα καλό μπάσκετ" .

Για το αυριανό φιλικό με τη Μπεσίκτας: " Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ δυνατό ρόστερ και καλό προπονητή. Περιμένουμε ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι και καλώ όλους τους οπαδούς και φίλους του ΑΡΗ να βρεθούν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν, όπως έκαναν με τηνCSKA, όπου η έδρα ήταν καταπληκτική. Τους χρειαζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια".

Οι δηλώσεις του 25χρονου Έλληνα σέντερ σε βίντεο:

Επέστρεψε ο Τσαϊρέλης

Στο πρόγραμμα της ομάδας επέστρεψε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος πήρε μέρος και στις δύο προπονήσεις του Σαββάτου (πρωινή και απογευματινή), μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον αχίλλειο. Στον αντίποδα, απών ήταν ο Βασίλης Σίμτσακ, λόγω ίωσης. ΟVictorSanikidze, ο οποίος είχε υποστεί θλάση, ακολούθησε θεραπεία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ