ΑΡΗΣ

Καββαδάς διετίας στον Άρη

Ο Ολυμπιακός άφησε ελεύθερο τον Βασίλη Καββαδά δύο 24ωρα πριν από την ημέρα που μπορούσε να το κάνει και ο Άρης είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτησή του για δύο χρόνια.

Η αντίστροφη μέτρηση για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά από τον Άρη, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr για τα επόμενα δύο χρόνια, άνοιξε από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αποφάσισε δύο 24ωρα πριν εκπνεύσει η σχετική προθεσμία να τον αφήσει ελεύθερο.

Η σημερινή εξέλιξη είναι μία εξέλιξη που επιθυμούσε ο τεχνικός του Άρη Δημήτρης Πρίφτης από το ξεκίνημα του φετινού σχεδιασμού του ρόστερ του. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο διεθνής σέντερ αποτελούσε τη Νο1 επιλογή του από την ελληνική αγορά, και ίσως και μοναδική από αυτή.

Ο Καββαδάς με τη σειρά του έδειχνε να προτιμάει από το ξεκίνημα του καλοκαιριού να μείνει ελεύθερος από τους "ερυθρόλευκους" βλέποντας και τις κινήσεις που γίνονταν από το τεχνικό της ομάδας Γιάννη Σφαιρόπουλο για τη συγκρότηση του νέου ρόστερ. Εντούτοις όμως γνώριζε ότι θα έπρεπε να κάνει υπομονή το αργότερο μέχρι τις 27 Ιουλίου. Μέχρι μεθαύριο δηλαδή.

Όπως αποδείχθηκε τελικά δεν χρειάστηκε να περιμένει για ένα 48ωρο ακόμη. Κι αυτό γιατί η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ αποφάσισε να κάνει χρήση του σχετικού όρου στο συμβόλαιό του και μετά από τρία χρόνια να μην τον έχει πλέον στη σύνθεσή της. Κάτι βέβαια που είχε συμβεί και πέρσι όταν και είχε προτιμηθεί να δοθεί με τη μορφή δανεισμού στον νεοφώτιστο Αρκαδικό κάνοντας εξαιρετική χρονιά. Τέτοια που τον έφερε στους "εκλεκτούς" του Φώτη Κατσικάρη για την Εθνική μας ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο.

Στον Ολυμπιακό μπορεί μέχρι σήμερα να έδειχναν, και να το έλεγαν σε διάφορα πηγαδάκια, πως είχαν αποφασίσει να κρατήσουν στο ρόστερ της νέας χρονιάς τον Βασίλη Καββαδά αλλά αυτό φάνηκε όμως να μην ισχύει. Οι Πειραιώτες ενεργοποίησαν την option out στο συμβόλαιο του Έλληνα σέντερ με αποτέλεσμα να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο Βασίλης Καββαδάς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, ύστερα από τρία χρόνια, καθώς ήρθε στο μεγάλο λιμάνι το καλοκαίρι του 2013, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας έως και το 2018. Οι Πειραιώτες, όμως, δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους μαζί του και αντί να τον κρατήσουν άλλα δύο χρόνια αυτά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και πληροφορίες του Sport24.gr θα βρίσκεται στο ρόστερ του Άρη.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών φέρεται πως ήδη έχει επιτευχθεί και το μόνο που απέμενε όλες αυτές τις τελευταίες μέρες ήταν να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Όπως και έγινε. Μία εξέλιξη που με έναν χρόνο καθυστέρηση θα τον φέρει υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη. Ο τεχνικός του Άρη εξάλλου φρόντισε να έχει σχετικά τετ α τετ με τον Βασίλη Καββαδά στη διάρκεια της παρουσίας του με την Εθνική μας ομάδα. Πλέον ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη Nick Galis Hall.

Ο Βασίλης Καββαδάς αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ακόμη και νωρίτερα, να δώσει το παρών στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρον ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Το διετούς διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Το ρόλο του εξάλλου που θα έχει τη νέα αγωνιστική περίοδο τον γνωρίζει πολύ καλά αφού του τον είχε αναλύσει ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνύπαρξή τους στην "επίσημη αγαπημένη" με βασικό και ενεργό ρόλο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ