ΑΡΗΣ

Καθυστέρηση στην πτήση του Άρη προς Γερμανία

Καθυστέρηση στην πτήση του Άρη προς Γερμανία

Απρόοπτο λόγω καιρικών φαινομένων στον Άρη, αφού η πυκνή ομίχλη στην Θεσσαλονίκη είχε ως αποτέλεσμα να ανακοινωθεί δίωρη καθυστέρηση στην πτήση της ομάδας για το Ντίσελντορφ. Εν τέλει, η αποστολή ξεκίνησε επιβίβαση στις 14:00!

Η ομίχλη που επικρατεί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" είχε ως συνέπεια να ανακοινωθεί ότι η πτήση με προορισμό το Ντίσελντορφ, στην οποία επιβαίνει και η αποστολή του Άρη επειδή αύριο (17/1) αγωνίζεται στην Βόννη για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League, να καθυστερήσει.

Το αρχικό πλάνο ανέφερε ότι η πτήση θα αναχωρούσε στις 10:10, ωστόσο λόγω της ομίχλης η πτήση μετατέθηκε για τις 12:00. Το γεγονός αυτό βέβαια σήμανε αυτόματα και νέα ταλαιπωρία για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, η οποία αφού φτάσει στο Ντίσελντορφ θα πρέπει στην συνέχεια να μεταβεί οδικώς στην Βόννη.

UPDATE: Εν τέλει, λίγο μετά τις 14:00, ξεκίνησε η επιβίβαση των παικτών του Άρη κι η αποστολή αναχώρησε με προορισμό τη Γερμανία.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

Με καθυστέρηση μεγαλύτερη των τεσσάρων ωρών (ήταν προγραμματισμένο αρχικά να αναχωρήσει στις 10:10), λόγω της ομίχλης που έχει "σκεπάσει" από νωρίς το πρωί το αεροδρόμιο "Μακεδονία", η αποστολή του ΑΡΗ αναχώρησε σήμερα (16/01) με τελικό προορισμό τη Βόννη, όπου αύριο (17/01, 21:00, Novasports1, ERTPLAY1) αγωνίζεται κόντρα στην Telekom Baskets Bonn, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Η ομάδα μας πέταξε το μεσημέρι για το Ντίσελντορφ κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Βόννη, διανύοντας μια απόσταση περίπου 60 χιλιομέτρων για την οποία απαιτείται μια ώρα. Το βράδυ θα προπονηθεί στο "Telekom Dome", που θα φιλοξενήσει τον αυριανό αγώνα. Με την αποστολή θα ταξιδέψει και ο Bryce Douvier καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του.

Στην αποστολή του ΑΡΗ συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Maras, Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Prewitt, Βασιλόπουλος, Douvier, Bell.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ