Καθυστέρηση λόγω γηπέδου για το πιστοποιητικό συμμετοχής

Καθυστέρηση λόγω γηπέδου για το πιστοποιητικό συμμετοχής

Η απουσία ενός εγγράφου που αφορούσε σε διευθέτηση οφειλών απέναντι στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, έφερε την καθυστέρηση στην απόκτηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα για τον Άρη.

Την επόμενη Πέμπτη (28/9) θα επανεξεταστεί ο φάκελος της ΚΑΕ Άρης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άρης ζήτησε παράταση καθώς απουσίαζε ένα σημαντικό έγγραφο που αφορούσε την διευθέτηση οφειλών απέναντι στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Πρόσφατα η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του γηπέδου για διακανονισμό (ύψους 200.000 ευρώ περίπου) που αντιστοιχούν σε οφειλές από το 2012. Θυμίζουμε ότι με βάση τον αθλητικό νόμο ο Άρης θα πρέπει να καταβάλει ως χρήστης του γηπέδου το 15% επί των εισπράξεων των εισιτηρίων στην Πολιτεία.

Στην ΚΑΕ Άρης εκτιμούν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα σταλεί από την ΓΓΑ η σχετική σύμβαση παραχώρησης χρήσης γηπέδου στην ΕΕΑ ώστε ακολούθως να δοθεί από την Επιτροπή η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΒΙΝΤΕΟ

Μάνδρα: Ξύλο και βρισιές στο Δημοτικό Συμβούλιο

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας μετά τη φονική πλημμύρα - Πιάστηκαν στα χέρια μετά τη σιγή ενός λεπτού για τους νεκρούς

Η πιο τζούφια τηλεοπτική μετάδοση της χρονιάς

Αμερικανικό κανάλι ήταν έτοιμο να αναμεταδώσει την κατεδάφιση ενός γηπέδου, ώσπου συνέβη αυτό.

Μια γενναία πράξη ανθρωπιάς από τον Νίκο Γκάλη

Ο Γκάλης βγάζει σε δημοπρασία τα παπούτσια που φορούσε το 1992 για τον μικρό Χριστόφορο

Ελληνίδα SMILF, έλα να υποκλιθείς στο κοινό σου

Μετά τις MILF μας προέκυψαν οι SMILF. Έλα να δεις ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις γνωρίσεις.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24