ΑΡΗΣ

Κάνει υπομονή για Γουότερς

Κάνει υπομονή για Γουότερς

Ο Ντομινίκ Γουότερς δείχνει πως είναι η πρώτη επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη για την θέση του βασικού πλέι μέικερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ξεκαθαρίζει η παραμονή του Ντρου Νέιμικ και στο περίμενε ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δείχνει πως έχει για πρώτη επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη για την θέση του βασικού πλέι μέικερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου τον Ντομινίκ Γουότερς. Στα συν του Αμερικανού η περσινή του εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου αγωνίστηκε στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.

Στις τάξεις του Άρη ωστόσο δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουνε οικονομική υπέρβαση για την απόκτηση του 29χρονου Γουότερς αλλά να τον περιμένουνε κάνοντας υπομονή κι έχοντας ήδη εναλλακτικές λύσεις. Μία από αυτές ήταν και του Κουίν Κουκ που όμως πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, κυρίως γιατί είναι τέτοια η ποιότητα του πρωταθλητή και αρχηγού του Ντιουκ. Κι ένας ακόμη λόγος έχει να κάνει ότι παρότι δεν έγινε ντραφτ είναι πιθανό να βρει συμβόλαιο από ομάδα του ΝΒΑ με οδηγό την παρουσία του στο Summer League του Ορλάντο με τους Θάντερ έχοντας κατά μ.ό. 10,2π., 3,4ρ. και 4,2ασ.

Ακόμη ο Κουκ έκανε εξαιρετική χρονιά με το Ντιουκ, το οποίο οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του NCAA, έχοντας σε 39 αγώνες κατά μ.ό. 15.3 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 39.7% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα.

Κατά τα άλλα στον Άρη θέλει να παραμείνει και την επόμενη χρονιά ο Ντρου Νέιμικ, με τον Αμερικανό σέντερ να αφήνει στην άκρη προτάσεις που έχει δεχθεί από ομάδες εκτός Ελλάδος με περισσότερα χρήματα και συγκεκριμένα από την Τουρκία.

Μοναδική αμφιβολία για τον Πρίφτη ο τραυματισμός του στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε, αν και όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πλέον το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες ημέρες.

Την ίδια ώρα η περίπτωση του πρώην Σέρβου φόργουορντ των Τρικάλων Σλάβεν Τσούπκοβιτς εκεί που όλα έδειχναν πως ήταν κοντά σε συμφωνία για ενίσχυση της θέσης του πάουερ φόργουορντ φαίνεται να καθυστερεί. Μία επιλογή που έχει να κάνει για να καλύψει επιθετικά το κενό του Σάσα Βεζένκοφ.

Εν τω μεταξύ εκτός από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνει με την μορφή δανεισμού στον Κολοσσό Ρόδου τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Στέλιος Πουλιανίτης. Κι αυτό για να πάρει χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο ώριμος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ