ΑΡΗΣ

Πρόστιμο και τρεις αγωνιστικές

Πρόστιμο και τρεις αγωνιστικές
INTIME SPORTS

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε την ΚΑΕ Άρης με πρόστιμο 17.300 ευρώ και τιμωρία της Nick Galis Hall με 3 αγωνιστικές για τα όσα αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Με πρόστιμο 17.300 ευρώ και τιμωρία της Nick Galis Hall με 3 αγωνιστικές τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ την ΚΑΕ Άρης για τα όσα αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την τύχη του παιχνιδιού. Αν δηλαδή θα επέλθει μηδενισμός ή αν το παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά από το σημείο που διακόπηκε.

Η ανακοίνωση της τιμωρίας του Αθλητικού Δικαστή μετά τα όσα είχανε αναφερθεί στο φύλλο αγώνα ήταν κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει γνωστό μέχρι σήμερα. Κι αυτό γιατί οι αποφάσεις πρέπει να γίνονται γνωστές μέχρι την επόμενη αγωνιστική που ξεκινάει αύριο.

Μία τιμωρία που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη στο Αλεξάνδρειο και στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης. Όσον αφορά την επιβολή χρηματικού προστίμου με το μεγάλο ερώτημα να είχε να κάνει με το πόσες θα ήταν οι αγωνιστικές της τιμωρίας.

Το ερώτημα όμως που συνεχίζει να παραμένει αναπάντητο είναι το ποια θα είναι η τύχη του παιχνιδιού. Αν δηλαδή ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ μετά από την χθεσινή τρίωρη απολογία της ΚΑΕ Άρης θα αποφασίσει σε μηδενισμό της με 20-0 ή την συνέχιση του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Κάτι που αν συμβεί θα πρέπει να οριστεί νέα ημερομηνία και το παιχνίδι θα συνεχιστεί με το σκορ 31-33 υπέρ του ΠΑΟΚ στα 42'' πριν από το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου. Κι όσο για τις κερκίδες χωρίς σε αυτές να υπάρχουνε οι φίλαθλοι του Άρη αφού ο πρώτος διαιτητής Αναστόπουλος είχε αποφασίσει την εκκένωση της Nick Galis Hall.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ είναι η εξής:

α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη άδειων πλαστικών μπουκαλιών νερού, αναπτήρων και κερμάτων), πρόστιμο 2.000,00€,

β) για ρίψη αντικειμένων επικινδύνων για τη σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών κλπ. εντός του αγωνιστικού χώρου, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 8.000,00€,

γ) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (πυροδότηση πυρσών και καπνογόνου στην κερκίδα), πρόστιμο 1.800,00€,

δ) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 2.500,00€ και

ε) για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα οποία δεν προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, ποινή αποκλεισμού δυο (2) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 3.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τoν ΠΑΟΚ της 18-10-2014.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ