ΑΡΗΣ

Κάμινγκς: "Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά"

Κάμινγκς: "Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ουίλ Κάμινγκς μίλησε για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Άρη απέναντι στην Έλιος Ντομζάλε (18/10, 21:00) αναφερόμενος στα μαθήματα που πήρε η ομάδα του από την ήττα στο Ρέθυμνο.

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Άρη ξεκινά το βράδυ της Τρίτης (18/10, 21:00) με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Έλιος Ντομζάλε. Οι "κίτρινοι" προέρχονται από εκτός έδρας ήττα στο Ρέθυμνο, κι όντως εξήγησε ο Ουίλ Κάμινγκς αυτός και οι συμπαίκτες του οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά.

" Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να είμαστε επαγγελματίες. Δεν πρέπει να γλιστρήσουμε για δεύτερη φορά. Πρέπει να προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες και να παίξουμε με μεγαλύτερη ένταση, ώστε να ξεκινήσουμε με νίκη στην διοργάνωση", ανέφερε αρχικά για να προσθέσει μιλώντας για την Έλιος Ντομζάλε: " Είδαμε ότι είναι ομάδα που σουτάρει πολύ καλά, κυκλοφορεί την μπάλα σωστά, οπότε πρέπει να περιορίσουμε την δράση τους ειδικά έξω από τα 6μ75".

Σε ερώτηση για τα 3/33 τρίποντα που είχαν οι "κίτρινοι" στην Κρήτη εξήγησε ότι " σαφέστατα και θα παίρναμε ξανά αυτά τα σουτ. Είδαμε και στο βίντεο ότι τα περισσότερα ήταν πολύ καλά σουτ, ελεύθερα σουτ τα οποία οποιαδήποτε άλλη μέρα της βδομάδας θα κατέληγαν στο καλάθι. Δεν μπήκαν όμως… Έχουμε πολύ καλούς σουτέρ και πρέπει να συνεχίσουμε να σουτάρουμε. Έτσι κερδίζονται οι αγώνες μπάσκετ. Πρέπει να επανασυγκεντρωθούμε στη δουλειά μας, να βελτιώσουμε την αυτοπεποίθησή μας για να τα βάλουμε την επόμενη φορά".

Αναφορικά με το αν ο Άρης είναι το ίδιος "πεινασμένος" με πέρσι, απάντησε πως " απολύτως! Έτσι θέλουμε να παίζουμε, έτσι θέλει και ο κόουτς να παίζουμε. Η φετινή ομάδα αποκτά καινούρια ταυτότητα, ωριμάζουμε κάθε μέρα όλοι μαζί, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι μέρα με τη μέρα και θέλουμε να είμαστε επιθετικοί και ειδικά στην άμυνα. Κάποιες μέρες δεν είμαστε καλά, κάνουμε λάθη, τα οποία και θέλουμε να διορθώσουμε".

Τέλος, για το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τόνισε: " Ωριμάζοντας και παίζοντας επαγγελματικό μπάσκετ περιμένεις κάτι τέτοιο. Περιμένω αυτά τα παιχνίδια, τα ταξίδια σε πολλές χώρες. Ανυπομονώ να παίξω και να γνωρίσω αυτή τη διοργάνωση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ