ΑΡΗΣ

Κάμινγκς: "Δεν συγκρίνεται η ατμόσφαιρα στο Nick Galis Hall"

Κάμινγκς: "Δεν συγκρίνεται η ατμόσφαιρα στο Nick Galis Hall"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ουίλ Κάμινγκς ενθουσιάστηκε από την εικόνα που είδε στις εξέδρες του Nick Galis Hall στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ, εξηγώντας γιατί δεν του άρεσε το αποτέλεσμα. Συγκινητική προσφορά ανώνυμου φίλου του Άρη σε ανέργους, προσφέροντας εισιτήρια διαρκείας!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε τη νίκη στο Nick Galis Hall απέναντι στον Άρη, με τους "κίτρινους" να παρουσιάζονται άκρως ανταγωνιστικοί απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Το Nick Galis Hall γέμισε ασφυκτικά, οι νεοαποκτηθέντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το κατάμεστο γήπεδό τους, με τον Ουίλ Κάμινγκς και τους υπόλοιπους άρτι αφιχθέντες να συστήνονται στο "κιτρινόμαυρο" κοινό.

Ο γκαρντ του Άρη μίλησε για όσα διέγνωσε στο παιχνίδι με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, δηλώνοντας ότι κάθε άλλο παρά... ικανοποιημένος είναι, ενώ στάθηκε στο κομμάτι της εξέδρας που "δεν μπορεί να συγκριθεί αυτή η ατμόσφαιρα".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ αθλητική ομάδα, την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Η ΤΣΣΚΑ είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης για κάποιο λόγο. Το να παίζεις φιλικό με μία τέτοια ομάδα είναι ό,τι καλύτερο. Μαθαίνεις πράγματα, σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερος σαν σύνολο και σε προετοιμάζει ακόμη καλύτερο για το επόμενο φιλικό".

Για το αν είναι ενθουσιασμένος από την εικόνα που έδειξε ο Άρης: " Ποτέ δεν ενθουσιάζομαι. Ηττηθήκαμε οπότε πρέπει να ξεχωρίσουμε τα θετικά από τα αρνητικά και να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, για να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι".

Για το τι δεν του αρέσει η ήττα: " Πάντα θέλεις να κερδίζεις όταν παίζεις. Σε όλα τ’ αθλήματα συμβαίνει αυτό. Όποτε παίζεις, θέλεις να είσαι εσύ ο νικητής στο τέλος".

Για το Nick Galis Hall, που ήταν ασφυκτικά γεμάτο: " Για φιλικό αγώνα, αυτό ήταν απίστευτο. Εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι οι φίλαθλοί μας ήρθαν και μας υποστήριξαν με αυτόν τον τρόπο και λυπάμαι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Το μόνο που έχω να πως είναι ότι θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Δεν συγκρίνεται αυτή η ατμόσφαιρα. Είναι με διαφορά ότι πιο τρελό έχω συναντήσει!".

Συγκινητική κίνηση από φίλαθλο

Το πραγματικά σπουδαίο βέβαια ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (12/9) το μεσημέρι από την ΚΑΕ Άρης. Οι "κίτρινοι" ενημέρωσαν ότι ένας φίλος της ομάδας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αγόρασε δέκα (10) εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με σκοπό αυτά να διατεθούν σε ισάριθμους ανέργους. Κάτι που οδήγησε την ΚΑΕ Άρης στην απόφαση να ξεκινήσει την καταγραφή όσων θέλουν να κερδίσουν μια θέση στο Nick Galis Hall, κατόπιν κλήρωσης.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των "κιτρίνων": " Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση, πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση [email protected], από σήμερα Δευτέρα (12/9) μέχρι την Παρασκευή 23/9 (20:00). Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 26/9. Απαραίτητη προϋπόθεση για να προμηθευτούν οι νικητές τα εισιτήρια διαρκείας που θα κερδίσουν, είναι η επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους στα γραφεία της ΑΡΗΣ ΚΑΕ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ