ΑΡΗΣ

Καλή εμφάνιση από Χρηστίδη στη φιλική νίκη του Άρη

Καλή εμφάνιση από Χρηστίδη στη φιλική νίκη του Άρη

Ο Άρης κέρδισε δίχως προβλήματα τον Φάρο - ΓΣΛ (81-62) σε φιλικό που έγινε στη θεσσαλική πόλη, με τον Βασίλη Χρηστίδη (12π.) να ξεχωρίζει, τελειώνοντας τις μπάλες που πήρε κοντά στο καλάθι.

Με τον Βασίλη Χρηστίδη να στέλνει πολύ θετικά μηνύματα, ο Άρης επιβλήθηκε του Φάρου - ΓΣΛ (81-62) σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη θεσσαλική πόλη. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη "πάτησε το γκάζι" στο β' μέρος, αποκτώντας διψήφια διαφορά, την οποία φρόντισε να συντηρήσει με άνεση όσο περνούσε η ώρα. Η δράση του 19χρονου σέντερ έπαιξε ρόλο στην τελική διαφορά, όπως επίσης η ποιότητα του Γιάννη Αθηναίου που δείχνει τα ηγετικά του χαρακτηριστικά ήδη από τους αγώνες προετοιμασίας της ομάδας.

Απών από το παιχνίδι, για τον Άρη, ήταν ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ενώ ο Κάιλ Ουίβερ αγωνίστηκε ελάχιστα μετά τη διακοπή του ημιχρόνου αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και προφυλάχθηκε.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε πως " συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Χρειάζεται πολλή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι ο χρόνος θα προσθέσει περισσότερη αποτελεσματικότητα και στα δυο μέρη του γηπέδου. Αύριο (17/9) έχουμε προπόνηση και τη Δευτέρα έναν ακόμη αγώνα με την ΜΖΤ Σκοπίων σε μια βδομάδα που θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις στο τουρνουά της Προύσας".

Από την άλλη, ο Φάρος - ΓΣΛ παρατάχθηκε με μόλις οκτώ παίκτες, αφού εκτός δράσης -για διαφορετικούς λόγους- ήταν οι Πέρι Πέτι, Γιώργος Διαμαντάκος, Κένι Χολ και Ουίλι Κόνερ. Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ αγωνίστηκε για δέκα λεπτά, παρότι δεν έχει κάνει ακόμη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 36-36, 44-57, 62-81.

Άρης (Γιαννάκης): Βον 11 (1), Φλιώνης 8 (2), Τσαϊρέλης 10 (1), Πουλιανίτης 3 (1), Δίπλαρος, Χρηστίδης 12, Μούρτος 8 (1), Αθηναίου 11 (3), Μόραντ 10, Βασιλόπουλος 4, Σαρικόπουλος 4, Ουίβερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ