ΑΡΗΣ

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Νίκο Γκάλη

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Νίκο Γκάλη

Τη στήριξη του κόσμου με γεμάτο γήπεδο ζητά ο Νίκος Γκάλης στον τελικό του "Nick Galis Cup" ανάμεσα σε Άρη και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Εχθές (20/9) πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί του "Nick Galis Cup" με τους Άρη και ΤΣΣΚΑ να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά. Ο μεν επικράτησε της Μπάνβιτ με 66-48, ο δε επί του Παναθηναικού με 67-68.

Ο κόσμος του Άρη, ωστόσο, δεν έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο. Ο Νίκος Γκάλης, λοιπόν απευθύνει κάλεσμα προς τους φιλάθλους να στηρίξουν τους "κιτρινόμαυρους" πρώτα στο Καυτατζόγλειο (ο ποδοσφαιρικός Άρης αντιμετωπίζει για την δεύτερη αγωνιστικής της Γ΄κατηγορίας τον Καμπανιακό) και μετά στο Nick Galis Hall.

Μεμονωμένα εισιτήρια για τον τελικό

Ο Άρης με σκοπό την έλευση περισσότερων φιλάθλων στο γήπεδο κυκλοφόρησε μεμονωμένα εισιτήρια για τον τελικό ανάμεσα στον Άρη και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παράλληλα, ενημερώνει όλους όσοι έχουν προμηθευτεί το πακέτο εισιτηρίων για το τουρνουά πως θα έχουν έκπτωση στην μπουτίκ της ομάδας.

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι σήμερα (21/9) θα διατεθούν και μεμονωμένα εισιτήρια για τον τελικό του «Nick Galis Cup» ανάμεσα στον ΑΡΗ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (9μ.μ.).

Η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Καμπανιακός – ΑΡΗΣ στις 4.30μ.μ., στο Καυταντζόγλειο, θα δυσκολέψει όσους θα ήθελαν να παρακολουθήσουν και το μικρό τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπάνβιτ (6.30μ.μ.) και με δεδομένη την παρουσία του ΑΡΗ στον τελικό, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να παρακολουθήσουν το βραδινό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με μειωμένη τιμή εισιτηρίου (10 ευρώ).

Τα εκδοτήρια στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο θα ανοίξουν στις 3μ.μ. και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται, πέρα από το «πακέτο» των δύο σημερινών αγώνων και εισιτήρια μόνο για τον τελικό του τουρνουά.

Εκπτώσεις στο ARIS LEGEND STORE

Όσοι έχουν αγοράσει ήδη το «πακέτο» εισιτηρίων για τους τέσσερις αγώνες (35 ευρώ), αλλά και εισιτήρια για τους δύο σημερινούς αγώνες (20 ευρώ), θα έχουν έκπτωση 50% στην αγορά των συλλεκτικών t-shirt του «Nick Galis Cup» και 30% στα υπόλοιπα προϊόντα του ARIS LEGEND STORE ((εξαιρούνται όσοι κέρδισαν εισιτήρια μέσω διαγωνισμών). Με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου του «Nick Galis Cup», θα μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα της επίσημης μπουτίκ του ΑΡΗ με έκπτωση, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος (11/10). Η έκπτωση δεν ισχύει για όσους αγοράσουν μεμονωμένα εισιτήρια του τελικού".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ