ΑΡΗΣ

Και Σκορδίλης και Πάουνιτς

Και Σκορδίλης και Πάουνιτς
INTIME SPORTS

Ευχή της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης είναι να τελειώσει εκτός της υπόθεσης του Γάιου Σκορδίλη και αυτήν του Ιβάν Πάουνιτς για να πετύχει άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA.

Κι ενώ η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης συνεχίζει να αναμένει την απάντηση του Γάιου Σκορδίλη στην νέα της πρόταση επίτευξη διακανονισμού για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν θέλει να κλείσει και την υπόθεση του Ιβάν Πάουνιτς.

Ο Κερκυραίος σέντερ του Παναθηναϊκού συνεχίζει να μην έχει απαντήσει αν και υπάρχει η αισιοδοξία όπως προκύπτει και από τις δύο πλευρές ότι δεν θα υπάρξει τη φορά αυτή κάποιο πρόβλημα.

Και στην περίπτωση του διεθνούς Σέρβου γκαρντ εκφράζεται η σιγουριά από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης ότι όλα θα πάνε καλά όχι όμως και ότι θα τελειώσουν μέχρι αύριο.

Κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα η ΚΑΕ Άρης να μην προλάβει να ενημερώσει την FIBA και αυτή με τη σειρά της την ΕΟΚ, για να εκδοθούν δελτία στους Κλιφ Κόλιμον, Όριον Άουτερμπιτζ και Τσέις Σάιμον.

Μία εξέλιξη που θα ισοδυναμεί με απουσία τους στο μεθαυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος όπως συνέβη και την Τετάρτη στο κλειστό του Ζωγράφου με τον Φιλαθλητικό.

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της σημερινής ημέρας η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κατέβαλε προκαταβολές προς τους Λίνο Χρυσικόπουλο και Φάνη Κουμπούρα σύμφωνα με τους διακανονισμούς που τους είχε προτείνει μετά την δικαίωσή τους σε Α΄ βαθμό από την προσφυγή τους στην ΕΕΟΔΑΚ.

Σε καλό δρόμο είναι και η περίπτωση του Κώστα Χαραλαμπίδη σε αντίθεση με αυτή του Νίκου Μπάρλου που σύμφωνα με πληροφορίες δεν δέχεται κάποια μείωση και απομένει η συμφωνία για την χρονική διάρκεια της αποπληρωμής του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι απόντος των Ζήση Σαρικόπουλου και Αλέξανδρου Βεζένκοφ συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το μεθαυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ