ΑΡΗΣ

Και εγένετο το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη

Και εγένετο το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη
WWW.MEGAPRESS.GR

Το Μουσείο μπάσκετ του Άρη άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του και παρουσιάστηκε σε πλήθος παλαιμάχων και απλού κόσμου που έσπευσαν να δουν από κοντά την σύγχρονη ιστορία της ομάδας

Με μία λιτή εκδήλωση, ο Άρης παρουσίασε το Μουσείο Μπάσκετ της ομάδας. Πλήθος παλαιμάχων της ομάδας και απλού κόσμου έδωσε το "παρών" στα εγκαίνια του Μουσείου, το οποίο εντυπωσίασε όσους είχαν την ευκαιρία να το δουν από κοντά.

Το ένδοξο παρελθόν του Αυτοκράτορα ζωντάνεψε σήμερα Τετάρτη (1/7). Η εκδήλωση ξεκίνησε ουσιαστικά με τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε και στη συνέχεια οι εκπρόσωποι του Τύπου ξεναγήθηκαν στο Μουσείο, βλέποντας το εντυπωσιακό βίντεο με την ιστορία της Θεσσαλονίκης και του ΑΡΗ. Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στο χώρο του Μουσείου.

Λίγο αργότερα, άρχισαν να καταφτάνουν οι καλεσμένοι. Μετά από τη σύντομη τελετή των εγκαινίων, τα οποία πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της Άρης Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΡΗ, Αστέριος Γούσιος και ο πρωτεργάτης της δημιουργίας του Μουσείου, Πέτρος Ράσογλου, οι άνθρωποι που έγραψαν με χρυσά γράμματα το βιβλίο της ιστορίας του ΑΡΗ πέρασαν τις πύλες του Μουσείου. Άπαντες εξέφρασαν το θαυμασμό τους για το αποτέλεσμα των πολύμηνων εργασιών για τη δημιουργία του χώρου που στεγάζει το ένδοξο παρελθόν του ΑΡΗ, με τα πλούσια εκθέματα των παλαιμάχων, τα βίντεο που "συνόδευαν" τα 21 τρόπαια της ομάδας και τις 96 μπάλες που αντιστοιχούσαν σε κάθε παίκτη που κατέκτησε τίτλο με τον Αυτοκράτορα.

Το "παρών" έδωσαν παίκτες και προπονητές από όλες τις εποχές του Άρη. Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Νίκος Γκάλης, ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο Διονύσης Ανανιάδης, ο Νίκος Φιλίππου, ο Βασίλης Παραμανίδης, ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο Βασίλης Λυπηρίδης, ο Βαγγέλης Βουρτζούμης, ο Ντίνος Αγγελίδης, ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος, ο Γιάννης Σιούτης, ο Γιώργος Φλώρος, ο Μάριο Μπόνι, ο Λάζαρος Λέσιτς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ