ΑΡΗΣ

ΚΑΕ Άρης: "Βεβηλώθηκε η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ"

ΚΑΕ Άρης: "Βεβηλώθηκε η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ"

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για τα υβριστικά συνθήματα κατά του Νίκου Γκάλη στον πρώτο μικρό τελικό με τον ΠΑΟΚ, καλώντας τις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Τo Game 1 της σειράς των μικρών τελικών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη διεκόπη προσωρινά για υβριστικά συνθήματα κατά του Νίκου Γκάλη.

Λίγες ώρες πριν από το δεύτερο ματς στο Παλέ, η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για το "οπαδικό υβριστικό παραλήρημα" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές και τον ΕΣΑΚΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αναλυτικά

"Στις 07/06/2015, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την ομάδας μας, στο γήπεδο της πρώτης, βεβηλώθηκε η νεώτερη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ που εκπροσωπεί ο Νίκος Γκάλης, με συνθήματα κατά του ιδίου και της οικογένειάς του, μέσα από ένα οπαδικό υβριστικό παραλήρημα, ενώπιον εκπροσώπων του ελληνικού αθλητισμού και πολιτισμού. Ευελπιστούμε, ότι οι αρμόδιες αθλητικές αρχές και ο ΕΣΑΚΕ θα λάβουν άμεσα όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για τη διαφύλαξη του θρυλικού αθλητή μας στο μέλλον και την παραδειγματική τιμωρία όσων επιμένουν να προσβάλλουν το ίδιο το άθλημα και τους παγκοσμίως αναγνωρισμένους εκπροσώπους του, που αποτελούν την μόνη γνήσια παρακαταθήκη για τη επιβίωσή του".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ