ΑΡΗΣ

ΚΑΕ Άρης: "Αποσυρόμαστε από συζητήσεις με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα"

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για τα μεταγραφικά, κάνοντας λόγο για απόσυρση ενδιαφέροντος για τους παίκτες που την απασχολούν.

Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση περί απόσυρσης της πρότασης που είχε κατατεθεί στον Δημήτρη Φλιώνη, η ΚΑΕ Άρης επανήλθε με αντίστοιχου περιεχομένου επίσημη θέση. Αυτή τη φορά, οι "κίτρινοι" κάνουν λόγο για απόσυρση μέχρι νεωτέρας από τις συζητήσεις με παίκτες που τους ενδιαφέρουν.

Μία κίνηση τακτικής από την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, αφού το αυτό είχε συμβεί με τον Δημήτρη Φλιώνη, για να ακολουθήσει λίγες ημέρες αργότερα η ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του . Στην ανακοίνωσή της ΚΑΕ Άρης, φιλοξενείται μάλιστα ένα μότο της Μάγιας Αγγέλου.

Αναλυτικά:

" Με απόφαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμου και του προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου, ο Άρης αποσύρεται μέχρι νεωτέρας από τις συζητήσεις με τους παίκτες, οι οποίοι ενδιαφέρουν την ομάδα μας.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, μιλώντας στο www.arisbc.gr από το Λας Βέγκας, όπου βρίσκεται, χρησιμοποίησε ένα μότο της Αμερικανίδας συγγραφέως, Maya Angelou για να περιγράψει την κατάσταση: "Η προκατάληψη είναι ένα βαρύ φορτίο που θολώνει το παρελθόν, απειλεί το μέλλον και κάνει το παρόν απρόσιτο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ