ΑΡΗΣ

ΚΑΕ Άρης: "Δεν μας προκαλεί έκπληξη ο κ. Ζουράρις"

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Άρης τοποθετήθηκε επίσημα για τις δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Ζουράρις, κάνοντας λόγο για μία καλή αφορμή προκειμένου να ανοίξει η συζήτηση για ίση μεταχείριση και δικαιοσύνη.

Οι δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι στον Metropolis 95.5 έφεραν θύελλα αντιδράσεων, με την ΚΑΕ Άρης να παίρνει (επίσης) θέση αναφορικά με όσα ανέφερε ο Υφυπουργός Παιδείας. Συγκεκριμένα, οι "κίτρινοι" αναφέρουν μέσω ανακοίνωσής τους:

" Είναι ανεπίτρεπτο για ένα πρόσωπο, το οποίο κατέχει πολιτική θέση να εκφράζεται με τέτοιο χυδαίο τρόπο για οποιονδήποτε, πόσω μάλιστα όταν αφορά τον Άρη, ο οποίος έχει ενώσει όλους τους Έλληνες με τις επιτυχίες, την αγωνιστικότητα και το ήθος που προάγει εδώ και 100 και πλέον χρόνια.

Ως Υφυπουργός Παιδείας, θα πρέπει να υπερασπίζεται τον αθλητικό σύλλογο που γαλουχεί, ανατρέφει μεγάλο μέρος της νεολαίας του τόπου μας στα αθλητικά ιδεώδη, κρατώντας αυτά τα παιδιά μακριά από σκοτεινά και ύποπτα λημέρια, όπου ανήκουν τέτοιες εκφράσεις. Δεν μας προκαλεί όμως ούτε έκπληξη ούτε απορία... Ούτε πιστεύουμε ότι υπάρχει λόγος να δώσουμε αξία στις δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας.

Η ιστορία του Άρη αυτόματα απαξιώνει οποιονδήποτε προσπαθεί να τη σπιλώσει. Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας έχρισε κάποιον Υφυπουργό Παιδείας, ωστόσο με τον λόγο του αυτός αγνοεί τη πραγματική σημασία της λέξης παιδεία. Θα πρέπει όμως να σταθούμε και σε κάτι ακόμη.

Έχουμε καταλάβει τη φιλική ή όχι διάθεση κάποιων καθώς και ορισμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε σχέση με τον Άρη. Ανεξάρτητα απ' αυτό ο κ. Τσίπρας πρέπει να τοποθετηθεί και να πράξει! Ίσως να είναι η αφορμή για μια συζήτηση περί ίσης μεταχείρισης και δικαιοσύνης...".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ