ΑΡΗΣ

Η συγκίνηση του Νίκου Γκάλη για τον Περικλή

Η συγκίνηση του Νίκου Γκάλη για τον Περικλή

Ο Νίκος Γκάλης με μήνυμα του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με τον μικρό Περικλή και τη συγκίνησή του όταν τον γνώρισε από κοντά.

Ο μικρός Περικλής είχε ως όνειρό του να συναντήσει από κοντά τον Νίκο Γκάλη. Μια επιθυμία του που έγινε πράξη μέσα από τον Οργανισμό "Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)". Ο Νίκος Γκάλης μετά το τέλος της συνάντησης του με τον μικρό του φίλο αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο συμβάν στο προφίλ του στο Facebook.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προφίλ του: "Όταν με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου ότι ένας μικρός φίλος του ΑΡΗ και του μπάσκετ ο 9χρονος Περικλής έκανε μια ευχή να με συναντήσει και να με γνωρίσει από κοντά ταξιδεύοντας από την Σύρο στην Θεσσαλονίκη συγκινήθηκα και δέχθηκα αμέσως.

Όταν μάλιστα συνάντησα από κοντά τον Περικλή η χαρά μου ήταν ακόμη μεγαλύτερη καθώς διαπίστωσα ότι ο μικρός λατρεύει τον αθλητισμό και το μπάσκετ και παρόλο που δεν με είδε αγωνιζόμενο ήξερε τα πάντα για μένα και γι’ αυτό τον είχαν ενημερώσει ο παππούς και ο πατέρας του.

Με χαρά πήρε τα δώρα που του δώσαμε εγώ και ο ΑΡΗΣ και είμαι σίγουρος ότι θα νιώθει ευτυχισμένος όταν τα δείχνει στους φίλους και τον προπονητή του. Να τον έχει ο Θεός γερό αυτόν και την οικογένεια του και στο μέλλον θα ήθελα να τον δω να παίζει μπάσκετ με τα κιτρινόμαυρα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ