ΑΡΗΣ

Η σειρά του Σούμποτιτς

Η σειρά του Σούμποτιτς
INTIME SPORTS

Διαταγή πληρωμής για το ποσό των 14.000 ευρώ στο πρόσωπο του Λευτέρη Σούμποτιτς καλείται να τακτοποιήσει η ΚΑΕ Άρης.

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς μπορεί με το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου να έλυσε το συμβόλαιό του με την ΚΑΕ Άρης ωστόσο συνεχίζει να λαμβάνει οφειλόμενα της συνεργασίας του.

Μία συνεργασία που είχε ξεκινήσει στα μέσα Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε με το πέρας των πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος και προ ημερών υπήρξε διαταγή πληρωμής για το ποσό των 14.000 ευρώ που καλείται να τακτοποιήσει η ΚΑΕ Άρης.

Όσον αφορά την προσφυγή του Κώστα Χαραλαμπίδη αυτή κατατέθηκε χθες (19/12) όπως ανέφερε το Sport24.gr από τον νομικό εκπρόσωπο που του είχε ανατεθεί προ μηνός η υπόθεση από την πλευρά του 35χρονου έμπειρου διεθνή γκαρντ.

Ο λόγος για τον Νίκο Πετράτο με την προσφυγή που κατέθεσε να έχει αριθμό πρωτοκόλλου ΕΣΑΚΕ 2618/19.12.11 (προς αποκατάσταση δημοσιεύματος της ιστοσελίδας pressaris.gr που έκανε λόγο για διάψευση της πλευράς Χαραλαμπίδη) και σήμερα το πρωί ενημέρωσε σχετικά σε επικοινωνία που είχε και τον εκπρόσωπο του πρώην παίκτη του Άρη και νυν του ΚΑΟΔ, Μηνά Τουκμενίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μηνάς Τουκμενίδης είχε ενημερώσει σχετικά προ μηνός για την συγκεκριμένη κίνηση τον πρόεδρό της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, με τον οποίο είχε ουκ ολίγες επαφές στην διάρκεια του καλοκαιριού προς εύρεση λύσης.

Υπενθυμίζεται πως με την κατάθεση της προσφυγής του με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΣΑΚΕ 2618/19.12.11 ο Χαραλαμπίδης διεκδικεί το ποσό (μεικτό) των 71.000 ευρώ από το συμβόλαιο της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ