ΑΡΗΣ

Η Δευτέρα που βολεύει

Η Δευτέρα που βολεύει
INTIME SPORTS

Την προσεχή Δευτέρα (31/10) εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης.

Μία έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης η οποία κρίθηκε σκόπιμο πως θα πρέπει να γίνει στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης όπου δεν έδωσε το παρών κάποιο από τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ.

Και σε μία έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης όπου οι μέτοχοι της εταιρείας θα κληθούν να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα σε διοικητικό μέτωπο.

Ουσιαστικά να αποφασίσουνε για το μέλλον της νυν διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και της προσφυγής στο Πρωτοδικείο για ορισμό νέας διοίκησης.

Η προσεχή Δευτέρα φαντάζει ως η επικρατέστερη μέρα για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης με την σύμφωνη γνώμη των εμπλεκομένων.

Κι αν μέχρι στιγμής οι μέτοχοι προτιμούνε να κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους ως προς τις προθέσεις τους το σίγουρο είναι ότι το κλίμα ανατροπής της στασιμότητας των τελευταίων ημερών είχε διαφανεί από το απόγευμα της Δευτέρας.

Όταν και έγινε η συνάντηση πέντε μελών της ΣΑΡΙΣΑ για να ακολουθήσει αυτή των μελών, όχι όλων, της ΓΕΝΕΣΙΣ στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο παρουσία και του προέδρου της, Γιάννη Δαμιανίδη.

Μέχρι την Δευτέρα πάντως θεωρείται ως δεδομένο ότι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν θα πρέπει να περιμένει πως θα γίνει κάποια κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του.

Και πιο συγκεκριμένα είτε με τον Δημήτρη Τσαλδάρη, που τις τελευταίες μέρες προπονείται στο κλειστό του Αγίου Θωμά με την ομάδα του Αμαρουσίου αναμένοντας πρόταση από ομάδα του εξωτερικού εκτός Ιταλίας, είτε με τον Γιώργο Μπόγρη.

Ο 22χρονος διεθνής σέντερ υπενθυμίζεται πως είχε απασχολήσει προ ημερών τον Αλεξανδρή πριν λύσει το συμβόλαιό του στα τέλη της περασμένης εβδομάδας με το Περιστέρι όταν και προτάθηκε εκ νέου με την λογική ενίσχυσης του ρόστερ του Άρη μόνο για τις υποχρεώσεις του στο Eurocup.

Μία λογική που δεν άφησε αδιάφορο τον τεχνικό του Άρη που δεν είναι αρνητικός στο να έχει άμεσα, αν και θα προτιμούσε να είχε γίνει ήδη, να τον είχε στην διάθεσή του στο Αλεξάνδρειο.

Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι στον Άρη κινούνται χωρίς απουσίες σε ρυθμούς προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (29/10, 16:00) στο κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας Αλεξάνδρειο με τον Κολοσσό Ρόδου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ