ΑΡΗΣ

Η ανοιχτή προπόνηση του Άρη πριν από την ΤΣΣΚΑ

Η ανοιχτή προπόνηση του Άρη πριν από την ΤΣΣΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα αποκαλυπτήρια του Άρη θα γίνουν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα οι φίλοι των "κίτρινων" θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το τελευταίο μισάωρο της προπόνησης που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης

"Τα αγωνιστικά αποκαλυπτήρια του ΑΡΗ υπό το βλέμμα του έκτου παίκτη του θα γίνουν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου (19.00) στην σπουδαία φιλική αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ωστόσο, όσοι «πιστοί» της ομάδας μας… βιάζονται να δουν νωρίτερα από κοντά τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. τους δίνει την ευκαιρία να το κάνουν!

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 οι πύλες του «Nick Galis Hall» θα ανοίξουν για τους φιλάθλους μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το τελευταίο μισάωρο της προπόνησης. Σας περιμένουμε κοντά μας για να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν, όπως ακριβώς ολοκληρώσαμε την προηγούμενη: ΜΑΖΙ!".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ