ΑΡΗΣ

Γυρίζει στην Ελλάδα ο Βαγγέλης Αγγέλου

Γυρίζει στην Ελλάδα ο Βαγγέλης Αγγέλου

Το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα ξεκινά για τον Βαγγέλη Αγγέλου, με αποτέλεσμα να "ανάβουν οι μηχανές" του Άρη για την στελέχωση του roster της σεζόν 2018/19.

Μετά από περίπου δύο εβδομάδες στις ΗΠΑ, ο Βαγγέλης Αγγέλου ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου (14/7) το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Ο προπονητής του Άρη συμμετείχε στο προπονητικό team των Milwaukee Bucks στο Summer League του Las Vegas, παρακολούθησε τις αναμετρήσεις της "καλοκαιρινής" ομάδας, αλλά και εκείνες του Γιάννη Αντετοκούνμπο που παρακολουθεί από κοντά τον αδελφό του, Κώστα, να κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις με τους Dallas Mavericks.

Η επιστροφή του Αγγέλου θα σημάνει και εξελίξεις σε μεταγραφικά ζητήματα, με τους Κάμερον Τζόουνς και Λάκι Τζόουνς να βρίσκονται στο προσκήνιο, μαζί με τον Βασίλη Καββαδά που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στις ΗΠΑ, στην Ακαδημία του Chris Paul. Ο Έλληνας τεχνικός αναζητεί και έναν βασικό ψηλό, την ώρα που ο Λευτέρης Μποχωρίδης παραμένει free agent και ο Τι Τζέι Μπρέι έκλεισε στην γερμανική Ράστα Φέστα .

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ