ΑΡΗΣ

Ουότερς: "Να πατήσουμε και πάλι στα πόδια μας"

Ουότερς: "Να πατήσουμε και πάλι στα πόδια μας"
INTIME SPORTS

Ο Ντομινίκ Ουότερς μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε στην εθνική γιορτή των Αμερικανών και επεσήμανε πως η ομάδα του θέλει να ανακάμψει.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη, Ντομινίκ Γουότερς, μίλησε για το ματς του Σαββάτου (28/11, 17:00) κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ανανεώνοντας το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Το blog του Ντομινίκ Ουότερς στον ΕΣΑΚΕ:

"Να πατήσουμε και πάλι στα πόδια μας

Καλησπέρα σε όλους! Πρώτα από όλα θέλω Happy Thanks Giving σε όλους πίσω στην πατρίδα. Την Τετάρτη ήταν η μέρα των Ευχαριστιών, είναι εθνική γιορτή για εμάς στις ΗΠΑ. Όσον αφορά εμένα και τους Αμερικανούς συμπαίκτες μου θα γιορτάσουμε το Σάββατο όταν γυρίσουμε στο σπίτι μας, με τις κοπέλες μας και τις οικογένειές μας. Θα δειπνήσουμε μαζί, θα φάμε την παραδοσιακή γαλοπούλα.... Θα γιορτάσουμε με λίγη καθυστέρηση, αλλά και πάλι έχει αξία για εμάς.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά ήταν μια σκληρή ήττα για εμάς αυτή στην Ποντγκόριτσα. Στο πρώτο μέρος έβαζαν τα πάντα και εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Περιμένουμε περισσότερα από τους εαυτούς μας και ντροπιαστήκαμε από αυτή την ήττα. Οπότε στον αγώνα με την ΑΕΚ θέλουμε να ανακάμψουμε, να αντιδράσουμε και να προχωρήσουμε.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Τους ξέρουμε καλά, παίξαμε νωρίτερα για το Κύπελλο και ανυπομονούμε να παίξουμε και πάλι εναντίον τους. Ξέρουμε ότι θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο, αλλά θέλουμε να πατήσουμε και πάλι στα πόδια μας και να ανακάμψουμε από την ήττα μας στο Eurocup".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ