ΑΡΗΣ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο ΜακΝιλ στον Άρη

Γλίτωσε τα χειρότερα ο ΜακΝιλ στον Άρη
ΜακΝιλ INTIME SPORTS

Ο Τζερέλ ΜακΝιλ μπορεί να "πάγωσε" τη Nick Galis Hall 2:03 πριν το τέλος του παιχνιδιού του Άρη με την Στεάουα Βουκουρεστίου για το Eurocup ωστόσο όπως έδειξε το αποτέλεσμα της εξέτασης που υποβλήθηκε δεν έχει κάτι σοβαρό.

Τέλος καλά όλα καλά για τον Τζερέλ ΜακΝιλ στον Άρη καθώς ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με την Στεάουα Βουκουρεστίου για το Eurocup, όταν έπεσε άτσαλα στο παρκέ στην προσπάθειά του να κόψει τον Τζέραλντ Λι, δεν απιοδείχθηκε σοβαρός.

Ο τρόπος με τον οποίο έπεσε ο Αμερικανός γκαρντ στο παρκέ της Nick Galis Hall και το γεγονός ότι παρέμεινε σε αυτήν ήταν επόμενο να "παγώσει" και κατ΄ επέκταση να τρομάξει τον Δημήτρη Πρίφτη όσον αφορά την κατάσταση του διαφαινόμενου τραυματισμού του. Τελικά το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε λίγη ώρα αργότερα στην μέση του ήταν καθησυχαστικό και για τον ΜακΝιλ όπως φυσικά και για τον Έλληνα τεχνικό. Ωστόσο δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί στο Σαββατιάτικο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα η μαγνητική που υποβλήθηκε ο ΜακΝίλ έδειξε ότι δεν είχαν πρόβλημα οι σπόνδυλοι και κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα είμαι μυϊκό. Ουσιαστικά από το τράνταγμά του στο παρκέ 2:03 πριν το τέλος του παιχνιδιού κι ενώ είχε αρχίσει να παίρνει ψυχολογία από τα συνεχόμενα καλάθια του και το κόψιμό του στον παίκτη της ρουμάνικης ομάδας. Το γεγονός εξάλλου ότι και ο ίδιος ο Αμερικανός γκαρντ στο περιβάλλον του έλεγε ότι είναι καλά αν και πονούσε αρκετά δείχνει ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό.

Κατά τα άλλα ο Τζαμέλ Χάγκινς που συνάντησε αρκετές δυσκολίες απέναντι στον Κρις Κούπερ της Στεάουα με την ανάρτησή του στην σελίδα του στο facebook ο Αμερικανός σέντερ του Άρη στάθηκε στο σερί των έξι νικών του Άρη σε Basket League ΣΚΡΑΤΣ και Eurocup. "Έξι στην σειρά! Πολύ περήφανος για την ομάδα μου… Ότι και να συμβεί, μέσα από καλά ή άσχημα, βρίσκουμε τρόπο να κερδίζουμε! Η χρονιά μας", έγραψε ο Χάγκινς.

Κι όσο για τον Βασίλη Ξανθόπουλο ο διεθνής πλέι μέικερ του Άρη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 για τη νίκη επί της Στεάουα. «Κούραση υπάρχει αλλά δεν δικαιολογούμαστε, ήρθαμε σε αυτή την ομάδα για να παίξουμε δύο παιχνίδια. Πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτό το πρόγραμμα. Παίξαμε καλά για ένα ημίχρονο, η Στεάουα είναι καλή ομάδα. Παρουσιαστήκαμε κακοί στο δεύτερο μέρος, φύγαμε από το αμυντικό μας πλάνο, ήμασταν άστοχοι στις βολές που είναι θέμα συγκέντρωσης. Ευτυχώς κερδίσαμε. Διαφορετικά δεν θα είχε αξία η νίκη μας μέσα στο Καζάν».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ