ΑΡΗΣ

Γκόρντον, ο εκλεκτός του Πρίφτη για τον Άρη

Γκόρντον, ο εκλεκτός του Πρίφτη για τον Άρη

Ο Τζαμόν Γκόρντον είναι η Νο1 επιλογή για να καλύψει τη θέση του περιφερειακού δημιουργού που αναζητάει ο Δημήτρης Πρίφτης για τον Άρη.

Ο Τζαμόν Γκόρντον συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο Δημήτρης Πρίφτης για την ενίσχυση της περιφέρειας του Άρη. Κι αυτό καθώς ότι πασάρει και σουτάρει έχει ευρωπαϊκή εμπειρία αλλά και από την Ελλάδα έχοντας παίξει σε Μαρούσι και Ολυμπιακό. Σήμερα δε, θα γίνει η καθοριστική επαφή και μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

Ο 33χρονος γκαρντ με ύψος 1.91μ., μπορεί να καλύψει με άνεση και τις δύο θέσεις της περιφέρειας. Αν και είναι παίκτης επιπέδου Euroleague, αλλά φέτος έμεινε εκτός επειδή έκανε επέμβαση στο χέρι του.

Ο Γκόρντον την περσινή χρόνια σε 24 αγώνες στη Euroleague με τη τουρκική Νταρουσάφακα είχε κατά μέσο όρο 8,2 πόντους, 2,6 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ και 1,6 κλεψίματα, σουτάροντας με 39,5% από το τρίποντο.

Ο Γκόρντον στην καριέρα του έχει αγωνιστεί κατά σειρά στην Ευρώπη σε Αντάλια, Κολωνία, Σπλιτ, Μαρούσι, Ολυμπιακό, Γαλατασαράι, Εφές Αναντολού και Νταρουσάφακα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ