ΑΡΗΣ

Γκάλης: "Βαδίζουμε στο σωστό δρόμο"

Γκάλης: "Βαδίζουμε στο σωστό δρόμο"

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη και τον σύμβουλο, Στάθη Ρούσσο και τόνισε πώς πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια εξυγίανσης.

Ο Νίκος Γκάλης έγραψε στη σελίδα του στο Facebook για συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη και τον σύμβουλο, Στάθη Ρούσσο και τόνισε πώς πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια εξυγίανσης. Αναλυτικά τι έγραψε:

" Στην συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο του Άρη Λευτέρη Αρβανίτη και τον σύμβουλο Στάθη Ρούσσο ενημερώθηκα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό ,τις επαφές με την ΦΙΜΠΑ και γενικά για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η εταιρία μετά την επιτυχή συμφωνία με το υπουργείο Οικονομικών .

Διαπίστωσα ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο.

Η συμβουλή μου προς τους διοικούντες ήταν: «Συνεχίστε την προσπάθεια εξυγίανσης της ΚΑΕ ». Και η προτροπή μου προς τον κόσμο του Άρη μας που είναι η μεγάλη του δύναμη είναι:

« Αγκαλιάστε πιο μαζικά αυτήν την προσπάθεια για να πετύχει η αναγέννηση της αγαπημένης μας ομάδας. Το ραντεβού μας για τις 20 και 21 Σεπτεμβρίου στο «NICK GALIS CUP» ισχύει. Μέχρι τότε σας εύχομαι να περάσετε ευχάριστα τις διακοπές σας».

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ