ΑΡΗΣ

Γκάλης: "Στόχος η επιστροφή στην Ευρωλίγκα"

Γκάλης: "Στόχος η επιστροφή στην Ευρωλίγκα"

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 τονίζοντας πως στόχος του Άρη είναι η επιστροφή στην Ευρωλίγκα. Τι είπε για τον Νίκο Λάσκαρη. (audio)

Στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό μίλησε ο Νίκος Γκάλης, στο περιθώριο του "2ου Nick Galis Cup". Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ μίλησε για τους στόχους του Άρη και σχολίασε την παρουσία του Νίκου Λάσκαρη στον προεδρικό θώκο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τουρνουά: " Είναι το 2ο Nick Galis Cup. Είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα να προετοιμαστεί για το δύσκολο πρωτάθλημα. Χαίρομαι που ήρθε κόσμος σήμερα και που το διασκεδάζει μαζί με την ομάδα σαν μια οικογένεια. Είναι δύσκολη μέρα η Παρασκευή. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος".

Για τους φετινούς στόχους του Άρη: "Θ α είμαστε καλύτεροι φέτος. Θα κάνουμε βήματα για να μπορούμε να χτυπάμε στα ίσια τους μεγάλους. Σίγουρα ένας από τους στόχους της ομάδα είναι και η Ευρωλίγκα".

Για τον επενδυτή της ομάδας: " Ο Νίκος Λάσκαρης βοηθάει και έχει βλέψεις για έναν μεγάλο Άρη. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ