ΑΡΗΣ

Γκάλης: "Δίνει θάρρος στην ομάδα αυτή η νίκη"

Γκάλης: "Δίνει θάρρος στην ομάδα αυτή η νίκη"
INTIME SPORTS

Τι είπε για την νίκη του Αρη επί του ΠΑΟΚ ο Νίκος Γκάλης που έδωσε το παρών στο Αλεξάνδρειο. "Τώρα βλέπουμε το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ", ανέφερε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το παρών έδωσε και ο Νίκος Γκάλης ο οποίος μετά την νίκη του Αρη, δήλωσε: "Είναι καλό για τον Άρη όταν κερδίζει, γιατί και ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα δώσει θάρρος στην ομάδα, να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Αφού κέρδισε η ομάδα, όλα καλά. Δεν πήγα στα αποδυτήρια, μετέφερα στη διοίκηση τα συγχαρητήριά του. Πιστεύω ότι θα έρχομαι και σε άλλα παιχνίδια".

Βεζένκοφ: "Σπουδαία νίκη..."

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ τόνισε: " Η διοίκηση κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και να ξαναπαίξουμε ένα παιχνίδι που θεωρητικά ήταν χαμένο και θα χάναμε ακόμα και τον ένα πόντο ήταν κάτι πολύ σημαντικό και παρότι ήμασταν κακοί σήμερα καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία νίκη. Κρατάμε μόνο τη νίκη και πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ξέραμε ότι αν χάναμε σήμερα θα δυσαρεστούσαμε τον κόσμο και όλες οι προσπάθειες της διοίκησης θα πήγαιναν χαμένες. Όταν κερδίζεις, βλέπεις τα λάθη σου. Πρέπει να τα δούμε και να πάμε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και χωρίς άγχος να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο".

Για την παρουσία του Γκάλη ανέφερε: " Σίγουρα το ότι είναι εδώ μας βοηθάει όμως μας γεμίζει και με περισσότερη ευθύνη. Ξέρουμε ότι είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο του Άρη και θέλουμε να κερδίζουμε και για αυτόν όπως και για τον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει αλλά και για εμάς τους 18 που βρισκόμαστε κάθε μέρα μαζί και προσπαθούμε για το καλύτερο".

Ριντ: "Δεν με νοιάζει πόσους πόντους βάζω"

Ο Λαμάρκους Ριντ είπε: " Δεν με νοιάζει πραγματικά πόσους πόντους θα σκοράρω ή αν είμαι πρώτος σκόρερ της ομάδας. Ακόμα και να μην σκόραρα και η ομάδα μου να κέρδιζε θα ήμουν πάλι χαρούμενος. Στόχος μας είναι αυτός, να κερδίζει η ομάδα. . Ήταν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Το γνωρίζαμε. Είχαμε παίξει και πριν από μερικούς μήνες όμως το παιχνίδι είχε διακοπεί. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

Είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει για όλους αυτό. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας και καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα. Δεν έχουμε κλειδώσει καμία τέταρτη θέση. Έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται".

Για τον αγώνα στο "Παλατάκι", τόνισε: " Προετοιμαζόμαστε για πόλεμο. Έχω ακούσει μέχρι στιγμής ότι πρόκειται για ζούγκλα δεν έχω δει όμως το γήπεδο τους. Θα πρέπει όμως να είμαστε έτοιμοι στο κομμάτι της ψυχολογίας και να πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για νίκη. Αυτός είναι ο αθλητισμός πρέπει να προετοιμάζεσαι για πολύ δύσκολες καταστάσεις και αυτό θα κάνουμε την εβδομάδα αυτή".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ