ΑΡΗΣ

Γιαννάκης: "Θα μας κάνει καλό που θα παίξουμε σε εχθρικό περιβάλλον"

Γιαννάκης: "Θα μας κάνει καλό που θα παίξουμε σε εχθρικό περιβάλλον"

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας το Σάββατο (11/11, 18:30) και ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε πως το εχθρικό περιβάλλον θα κάνει καλό στην ομάδα του.

Για την 5η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, το Σάββατο (11/11) το απόγευμα (18:30). Ο Παναγιώτης Γιαννάκης επεσήμανε πως το εχθρικό περιβάλλον θα κάνει καλό στην ομάδα του.

Ο προπονητής του Άρη σχολίασε τα εξής: "Ξέρουμε ότι θα πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντα αυτοί οι αγώνες έχουν ιδιαίτερη σημασία. Όποιος τους έχει ζήσει, το καταλαβαίνει. Δεν έχει σημασία αν οι ομάδες προέρχονται από νίκες ή έχουν χάσει την προηγούμενη αναμέτρηση. Σε αυτό το ματς όλοι οι παίκτες μπαίνουν με θέληση και πάθος να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Θέλω να πιστεύω ότι το παιχνίδι αυτό θα μας κάνει καλό, γιατί θα παίξουμε σε ένα περιβάλλον που θα είναι εχθρικό για μας. Θα προσπαθήσουμε συγχρόνως να ελέγξουμε τον ρυθμό και να βάλουμε τα θετικά μας στοιχεία στο παιχνίδι. Παίζοντας με επιμονή, μυαλό, υπομονή και πάθος μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ