ΑΡΗΣ

Γιαννάκης: "Πάντα θα υπάρχει η σκιά του Γκάλη στην ομάδα"

Γιαννάκης: "Πάντα θα υπάρχει η σκιά του Γκάλη στην ομάδα"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε πως πάντα θα υπάρχει η σκιά του Νίκου Γκάλη στην ομάδα του Άρη και έμεινε ικανοποιημένος από την θέληση και το πάθος των παικτών του που έφτασαν στην νίκη.

Ο Άρης νίκησε στο Αλεξάνδρειο τον ΠΑΟΚ και με αυτόν τον τρόπο πήρε την πρόκριση στην ημιτελική φάση. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ επεσήμανε πως πάντα θα υπάρχει στην ομάδα η σκιά του Νίκου Γκάλη. Βασιλόπουλος: "Όταν παίζεις στον Άρη είναι ευχή και κατάρα".

Ο προπονητής του Άρη, αρχικά, τόνισε τα εξής: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν μεγάλη προσπάθεια, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε θέληση, πάθος, συγκέντρωση και κάθε φορά προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπο να βγάλουμε τα ατού του ΠΑΟΚ έξω από το παιχνίδι τους και παράλληλα στην επίθεση να βρούμε τα δικά μας αβαντάζ. Τα καταφέραμε πολύ καλά αν και στο τέταρτο δεκάλεπτο, στη προσπάθειά μας να ελέγξουμε το παιχνίδι κάναμε εύκολα λάθη. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να μην τα επαναλάβουμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι στο συγκεκριμένο ματς, αλλά κάναμε αβίαστα λάθη. Μια νίκη κάναμε… Είναι καλό που συνεχίζουμε σε έναν μεγάλο θεσμό και θα παίξουμε κι άλλα παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους.

Η συνέχεια θα είναι καλή και θα βελτιωθούμε, αν καταλάβουμε πως πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι και όχι τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με κάθε κόστος. Θέλουμε να αυξήσουμε το χρόνο που θα είμαστε καλοί και θα έχουμε πιο καθαρό μυαλό όταν δυσκολεύουν τα πράγματα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αν και είναι πολύ καλή νίκη. Μας δίνει θέληση για να δουλέψουμε και μας έδειξε αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσουμε”.

Για την δική του επιστροφή στον Άρη είπε: “Ήταν έντονα συναισθήματα όντως… Ξέρω ότι έχουμε να κάνουμε με μια δύσκολη κατάσταση, αλλά έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και τον κόσμο, που θα είναι εκεί στα δύσκολα. Σήμερα όλοι είμαστε ικανοποιημένοι. Καταλαβαίνουν όλοι ότι απλά μια νίκη κάναμε. Δεν έγινε κάτι. Πρέπει να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Ήταν ωραία βραδιά, ήταν και ο εγγονός μου εδώ, το χάρηκε ο κόσμος…”.

Για τον Νίκο Γκάλη και την νίκη επί του ΠΑΟΚ: “Κάθε νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερη και για τη μία και για την άλλη ομάδα, όταν κι αν συμβεί, αλλά εμείς πρέπει να σκεφτούμε το παιδί που επανήλθε από το κώμα σήμερα (αναφερόμενος σε έναν γνωστό οπαδό του Άρη) και αυτό είναι κάτι σημαδιακό, όπως επίσης και το ότι ο Νικ φοράει το δακτυλίδι του Hall Of Fame και υπάρχει η σκιά του πάντα με την ομάδα! Είτε μπορεί να είναι παρών, είτε όχι, είναι πάντα παρών για μας…”.

Γιαννάκης: "Πάντα θα υπάρχει η σκιά του Γκάλη στην ομάδα"

Βασιλόπουλος: "Όταν παίζεις στον Άρη είναι ευχή και κατάρα"

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, από την πλευρά του, τόνισε τα εξής: "Για εμάς, στην έδρα μας, με τόσο πολύ κόσμο, και μετά από τα φιλικά προετοιμασίας, στα οποία είναι η αλήθεια πως δεν παίξαμε πάρα πολύ καλά, ήταν καταπληκτική ατμόσφαιρα, όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα ντέρμπι και εξελίχθηκε όπως θέλαμε εμείς και κερδίσαμε.

Δεν το περίμενα οτι θα πάει στους 19 πόντους. Όμως ήμασταν αρκετά εύστοχοι στο πρώτο ημίχρονο και η άμυνα είναι αυτή που μας έδωσε το παιχνίδι. Μας έδωσε την ώθηση για να μείνουμε μπροστά και να κερδίσουμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Κάναμε αρκετά λάθη. Εγώ προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος, όμως αυτό που κρατάμε είναι η νίκη. Από εκεί και πέρα ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Όταν παίζεις σε ομάδα όπως είναι ο Άρης είναι ευχή και κατάρα. Πρέπει να τους κερδίζεις όλους και να βρίσκεσαι σε τοπ επίπεδο. Αυτή η νίκη δεν πρέπει να μας εφησυχάσει. Θέλουμε πολλή δουλειά. Από δω και πέρα όλες οι ομάδες θα θέλουν να μας κερδίσουν. Πρέπει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και να κερδίζουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ