ΑΡΗΣ

Γιαννάκης: "Έτοιμοι για μια απαιτητική χρονιά"

Γιαννάκης: "Έτοιμοι για μια απαιτητική χρονιά"

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν τη Δευτέρα (21/8) οι παίκτες του Άρη, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να δηλώνει αισιόδοξος για όσα πρόκειται να συμβούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τη Δευτέρα (21/8) επέστρεψαν στα παρκέ οι παίκτες του Άρη, πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο αυτή τη χρονιά, οι "κίτρινοι" ξεκινούν με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους, αλλά και ερωτηματικά αφού θα δοκιμαστούν οι Ντιμίτρις Μόραντ και Χένρι Φρεντς. Την ίδια ώρα το "παρών" έδωσε κι ο Γιάννης Αθηναίου, που είναι σε συζητήσεις για υπογραφή συμβολαίου με την ομάδα.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη και των συνεργατών του βρέθηκαν οι εξής παίκτες: Σπύρος Μούρτος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Βασίλης Χρηστίδης, Δημήτρης Φλιώνης, Γιάννης Αθηναίου, Στέλιος Πουλιανίτης, Νίκος Δίπλαρος, Διονύσης Τάταρης, Βαγγέλης Δημητρακάς, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Χένρι Φρεντς, Κωνσταντίνος - Μάριος Λαζάρου και οι έφηβοι Βαλάντης Κουρτίδης και Στράτος Βουλγαρόπουλος. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Νίκος Στυλιανού, Νίκος Τσιριλάκης.

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε την εξής δήλωση στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης: " Μια καινούργια χρονιά αρχίζει. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι πάντα μεγάλες. Έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια στις τρεις διοργανώσεις, στις οποίες θα συμμετάσχουμε, το Ελληνικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδας και το Basketball Champions League. Θα ετοιμάσουμε το σώμα μας και το μυαλό μας και τον τρόπο που θέλουμε να δουλέψουμε ώστε να βρεθούμε στο καλύτερο δυνατό σημείο στο ξεκίνημα των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Περιμένουμε στο τέλος αυτής της εβδομάδας και στις αρχές της επόμενης και τους ξένους μας παίκτες. Αναζητούμε έναν ακόμη ξένο παίκτη. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μια πολύ δυνατή χρόνια. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι πάντα κοντά μας".

Γιαννάκης: "Έτοιμοι για μια απαιτητική χρονιά"
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ