ΑΡΗΣ

Γιαννάκης: "Δεν μπορώ να πιστέψω πώς χάσαμε"

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε απογοητευμένος μετά την ήττα από τον Κόροιβο, ενώ επεσήμανε πώς η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει, παρά την πίεση που υπάρχει.

Ο Άρης γνώρισε εντός έδρας ήττα - σοκ από τον Κόροιβο , που τον βάζει πλέον σε διαδικασία να παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του αγώνα και δήλωσε:

" Αισθάνομαι πολύ άσχημα. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς καταφέραμε να χάσουμε ένα παιχνίδι που πήραμε τόσα επιθετικά ριμπάουντ. Η νευρικότητα ήταν διάχυτη στην ομάδα. Φάγαμε εύκολα ντράιβ και δεν καταφέραμε να έχουμε ηρεμία και καθαρό μυαλό, για να κάνουμε αυτά που ζητούσαμε. Όταν το ματς έφτασε στο ένα σουτ, χάσαμε δύο σουτ. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτή την ήττα".

Ο προπονητής των "κίτρινων" πρόσθεσε μάλιστα πως " δεν έχουμε παρά να δουλέψουμε περισσότερο σκληρά. Τα παιδιά χρειάζονται βοήθεια και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους την δώσουμε. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο, αλλά σήμερα το χάσαμε εμείς. Δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε τη νευρικότητα", ενώ σε ερώτηση για το πώς θα μπορέσει να διαχειριστεί ο σύλλογος τη νευρικότητα που δημιουργείται, απάντησε:

" Την σημερινή ήττα θα τη θυμόμαστε για να είμαστε πιο έτοιμοι. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στον αθλητισμό πρέπει να ζουν με αυτή την πίεση. Άλλες φορές το μαθαίνουν αυτό με τον καλό τρόπο, άλλες φορές με τον άσχημο. Εμείς πρέπει να το μάθουμε με τον άσχημο τρόπο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ