ΑΡΗΣ

Γιάνκοβιτς προ των πυλών του Άρη

Γιάνκοβιτς προ των πυλών του Άρη

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς δεν αποκλείεται τελικά να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη αφήνοντας πίσω του τη Βαλένθια μέχρι το τέλος της χρονιάς ως δανεικός σε αντίθεση με το πως είχε διαφανεί το φλερτ προ ημερών.

Το φλερτ μεταξύ του Βλάντο Γιάνκοβιτς και του Άρη στη τρίτη του απόπειρα τους τελευταίους μήνες είναι πολύ πιθανό να μετουσιωθεί σε γάμο και σε αντίθεση με τις προ ημερών ενδείξεις. Τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχει υπάρξει αλλαγή κλίματος και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία με τον διεθνή φόργουορντ της Βαλένθια για δανεισμό του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άρης ήθελε να συνεργαστεί με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς αν ήταν δυνατό εδώ και μία εβδομάδα. Από την επομένη στιγμή της λήξης του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Της ήττας στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στη Nick Galis Hall που έφερνε σε εκείνο το χρονικό σημείο εκτός ομάδας τον Ντέβον Μαρμπλ.

Ωστόσο φάνηκε να υπάρχει διαφορά και ουσιαστικά διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι. Τελικώς ο χρόνος αποδείχθηκε πως ήταν ο καλύτερος γιατρός για να ωριμάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας και των δύο πλευρών. Μία διάθεση που είχε διαφανεί να υπάρχει με δεδομένο ότι ο διεθνής φόργουορντ δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην ισπανική ομάδα.

Αιτία; Η συμφωνία της Βαλένθια με τον Ουκρανό σέντερ, Σλάβα Κράβτσοφ, που είχε σαν αποτέλεσμα να φέρει αλλαγές στο ρόστερ της. Κι αυτό γιατί ο τεχνικός της Πέδρο Μαρτίνεθ θα έπρεπε αναγκαστικά να αφήσει έναν κοινοτικό παίκτη του εκτός ACB με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να είναι ο επικρατέστερος. Κάτι που προκύπτει και από το ότι παίζει ελάχιστα.

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και το καλοκαίρι για να αποτελέσει τον βασικό σμολ φόργουορντ της νέας αγωνιστικής περιόδου με δεδομένο ότι δεν θα συνέχιζε στον Παναθηναϊκό. Και τότε είχε υπάρξει διαφορά στο οικονομικό και όχι στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Τη στιγμή αυτή όπως και το καλοκαίρι στα συν της προσπάθειας επίτευξης του φλερτ με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς από φλερτ σε γάμο έχει να κάνει με τη παρουσία του Δημήτρη Πρίφτη στην άκρη του πάγκο του. Οι δυο είχανε συνεργαστεί στο πέρασμά του Έλληνα τεχνικού πριν αναλάβει τη τεχνική ηγεσία των "κιτρίνων" από τον Παναθηναϊκό που είχε συνδυαστεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και από την Εθνική ομάδα.

Πλέον αν και εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τον Βλάντοο Γιάνκοβιτς μετά τις επαφές του τελευταίου 48ωρου και τη διάθεση και της Βαλένθια τότε αναμένεται εντός της βδομάδας στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Η έλευσή του πάντως δεν σημαίνει πως θα ισοδυναμεί και με λύσεις συμβολαίων των τριών Αμερικανών που πριν από μία εβδομάδα είχανε ενημερωθεί σχετικά οι εκπρόσωποί τους αν δεν υπάρξει πρώτα συμφωνία όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Ο λόγος για τους Ντέβον Μάρμπλ, Έρικ Μπάκνερ και Μάικλ Τζένκινς.

Ο Ντέβον Μαρμπλ κινήθηκε και πάλι στα χαμηλά στην απόδραση του Άρη από την Πάτρα στην επικράτηση επί του Προμηθέά. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Έρικ Μπάκνερ που όμως μετά το τραυματισμό του Βασίλη Καββαδά στοο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδα πήρε παράταση. Όπως και ο Μάικλ Τζένκινς που πήρε σίγουρα παράταση παραμονής και με το παραπάνω με την εμφάνισή του στο διπλό στην πρωτεύουσα της Αχαϊας όπου έβαλε τα καλά του με τους 29 πόντους που σημείωσε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ