ΑΡΗΣ

Γιάνκοβιτς εναντίον Ιαβέρη

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έστειλε εξώδικο στον Ιαβέρη και τη δημόσια τηλεόραση με αφορμή συνέντευξή του, όπου έγινε λόγος για τον τραυματισμό του πατέρα του, Μπόμπαν.

Κάποια λόγια του Ιαβέρη στη δημόσια τηλεόραση (με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό) και η επανειλημμένη προβολή της στιγμής του τραυματισμού του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς στο κλειστό γήπεδο του Πανιωνίου αποτέλεσαν την αφορμή προκειμένου ο Βλάντο Γιάνκοβιτς να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Σε εκπομπή που προβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες, ο Ιαβέρης αναφέρθηκε στα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, χρησιμοποιώντας στη ροή του λόγου του ως παράδειγμα τον τραυματισμό του πατέρα του φόργουορντ του Άρη. Αναφέρθηκε μάλιστα σε όσα ακολούθησαν, επισημαίνοντας ότι " ο τραυματισμός του Μπόμπαν αποτέλεσε την αφορμή για να τον παρατήσουν όλοι. Η οικογένειά του, οι φίλοι του, οι οπαδοί του και να πεθάνει μόνος και αβοήθητος".

Κάτι που οδήγησε τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες, με τον 26χρονο φόργουορντ να απαντάει με εξώδικο σε Ιαβέρη και δημόσια τηλεόραση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ