ΑΡΗΣ

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Γιαννάκη

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με τέσσερις απουσίες άρχισε η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με το Λαύριο (14/2, 18:00), καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν είχε στη διάθεσή του τους Μιχάλη Τσαϊρέλη, Στέλιο Πουλιανίτη, Ιβάν Μάρας και Μπράις Τέιλορ.

Ο Άρης μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο Basketball Champions League στρέφει απόλυτα την προσοχή του στην Stoiximan.gr Basket League και την Παρασκευή (9/2) άρχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με το Λαύριο (14/2, 18:00) για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά από το στρατόπεδό του δεν λείπουν τα προβλήματα.

Το απουσιολόγιο του Παναγιώτη Γιαννάκη ήταν γεμάτο, καθώς δεν είχε στη διάθεσή του τους Μιχάλη Τσαϊρέλη, Στέλιο Πουλιανίτη, Ιβάν Μάρας και Μπράις Ντουβιέρ.

Οι Τσαϊρέλης και Ντουβιέρ δεν είχαν αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Οστάνδη εξαιτίας των ενοχλήσεων που τους ταλαιπωρούν στη μέση και τον αριστερό προσαγωγό αντίστοιχα και την Παρασκευή (9/2) ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα και υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Εκτός, όμως, έμειναν και οι Ιβάν Μάρας και Στέλιος Πουλιανίτης που ταλαιπωρούνται από ίωση.

Επίσης, το πρωί του Σαββάτου (10/2) οι Δημήτρης Φλιώνης και Βασίλης Χρηστίδης θα αναχωρήσουν για την Πάτρα, καθώς θα είναι στην ομάδα των Rising Stars, ενώ μετά τη μεσημεριανή προπόνηση του Άρη στην Αχαΐα θα ταξιδέψουν και οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Λευτέρης Μποχωρίδ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ