ΑΡΗΣ

Γαλιλαίας: "Ο Άρης γίνεται πιο ελκυστικός"

Γαλιλαίας: "Ο Άρης γίνεται πιο ελκυστικός"

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα" για την επιστροφή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις -μέσω του EuroCup.

Μετά από τρία χρόνια αναμονής, ο Άρης επέστρεψε στην Ευρώπη, μετά την εξασφάλιση της wild card για το Eurocup. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα" με τους Στέφανο Τριαντάφυλλο και Γιάννη Σταυρουλάκη, για όσα φέρνει η επιστροφή των "κιτρίνων" στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

" Ήρθαν τα ευχάριστα νέα και λόγω των εξελίξεων στην χώρα δεν μπορούμε να το χαρούμε όπως θέλουμε. Αυτή η εξέλιξη είναι το επιστέγασμα μιας τριετούς προσπάθειας που είχε στόχο την οικονομική εξυγίανση της ομάδας και ν' ανακτήσει ο σύλλογος την αξιοπιστία του. Είναι επιτυχία για την ομάδα και πρακτικά ο Άρης γίνεται περισσότερο ελκυστικός εμπορικά και αγωνιστικά", ήταν η αρχική του τοποθέτηση, για να καταλήξει μιλώντας για τον σχεδιασμό της ομάδας: " Από την στιγμή που επετεύχθη αυτός ο στόχος τώρα θα αρχίσουν οι συζητήσεις για τον Βεζένκοφ για να δούμε αν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ