ΑΡΗΣ

Φτάνει Θεσσαλονίκη και πιάνει δουλειά ο Αγγέλου στον Άρη

Φτάνει Θεσσαλονίκη και πιάνει δουλειά ο Αγγέλου στον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναμένεται το απόγευμα να φτάσει στην Θεσσαλονίκη και να δώσει κανονικά το παρών στην σημερινή (22/3) προπόνηση στον Άρη, αναλαμβάνοντας άμεσα τα καθήκοντά του ως αντικαταστάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Από χθες (21/3) έγινε γνωστό ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου θα είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο του Άρη . Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ο 55χρονος τεχνικός αναμένεται στην Θεσσαλονίκη από σήμερα το απόγευμα (22/3).

Ο Αγγέλου αναμένεται να δώσει το παρών στην προπόνηση του Άρη, όπου και θα έχει την πρώτη γνωριμία του με τους παίκτες της ομάδας. Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Άρη, ο οποίος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σοβαρά τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι προς το παρόν δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση απο πλευράς του Άρη ούτε για την λύση της συνεργασίας με τον Πάναγιώτη Γιαννάκη, ούτε (φυσικά) για την πρόσληψη του Βαγγέλη Αγγέλου. Και τα δύο γεγονότα πάντως λογικά θα γίνουν και επισήμως γνωστά μέσα στη μέρα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ