ΑΡΗΣ

Φόβοι για σοβαρή ζημιά για Σανικίτζε

Φόβοι για σοβαρή ζημιά για Σανικίτζε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η νίκη επί των Τρικάλων (75-65) είναι το λιγότερο που απασχολεί τους ανθρώπους του Άρη, οι οποίοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βίκτορ Σανικίτζε. Φόβο πως θα χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν.

Ο Άρης νίκησε άνετα τα Τρίκαλα BC Aries ( 75-65 ), αλλά η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα ελάχιστα απασχολεί τον Δημήτρη Πρίφτη. Ο προπονητής των "κιτρίνων" μόνο με αυτό δεν ασχολείται τούτη την ώρα, αφού το μυαλό του βρίσκεται στον Βίκτορ Σανικίτζε.

Ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ τραυματίστηκε στο γόνατο με 1:33' να μένουν για το τέλος του αγώνα, σε προσπάθεια να "κόψει" τον Γκιλβίντας Μπιρούτα. Η προσγείωσή του στο παρκέ του Nick Galis Hall ήταν πολύ άσχημη, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του να πλησιάζει άμεσα προκειμένου να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αποχώρησε μάλιστα από το παρκέ με φορείο, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Σε πρώτη φάση, στο στρατόπεδο του Άρη εκφράζονται φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να ξεκαθαρίζουν άμεσα την κατάσταση.

Αυτό που είναι σαφές πάντως αφορά την έντονη ανησυχία που υπάρχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για την υγεία ενός εκ των κορυφαίων παικτών που ήρθαν φέτος στη χώρα μας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ