ΑΡΗΣ

Φιλικό με Μαχητές

Φιλικό με Μαχητές

Με διπλή προπόνηση στο "Nick Galis Hall" συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΝΚ Δημουλάς στο "Ζηρίνειο" ενώ για αύριο (25/02) έχει προγραμματιστεί φιλικό με τους Μαχητές Πεύκων.

Η προετοιμασία του Άρη για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΝΚ Δημουλάς στο "Ζηρίνειο" συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση στο "Nick Galis Hall" ενώ για αύριο (25/02) έχει προγραμματιστεί φιλικό με τους Μαχητές Πεύκων.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην του Γιάννη Καραθανάση, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο.

Οι ρυθμοί ανέβηκαν στην απογευματινή προπόνηση, πριν από την οποία οι παίκτες του Άρη είδανε βίντεο από το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον ΚΑΟΔ American Genetics.

Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί αύριο με φιλικό απέναντι στους Μαχητές Δόξας Πεύκων, στις 18:00 στο "Nick Galis Hall". Το φιλικό, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, θα ξαναβάλει την ομάδα σε ρυθμούς αγώνων, μία εβδομάδα μετά την αναμέτρηση με την ομάδα της Δράμας.

Επίσκεψη στο "Παπαγεωργίου"

Αύριο το πρωί η ομάδα του Άρη θα επισκεφθεί την παιδιατρική και την παιδοχειρουργική πτέρυγα του νοσοκομείου "Παπαγεωργίου". Οι επισκέψεις ανθρωπιάς δεν είναι μόνο υπόθεση των εορτών και οι "κιτρινόμαυροι" θα προσφέρουν στιγμές χαράς, αλλά και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ