ΑΡΗΣ

Φιλική ήττα για τον Άρη, χτύπησε ο Αθηναίου

Φιλική ήττα για τον Άρη, χτύπησε ο Αθηναίου
ARISBC.GR

Ο Άρης αντιμετώπισε τη Μπέγκα Μπεμάξ σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό στη Θεσσαλονίκη και ηττήθηκε με 68-71. Πρώτος σκόρερ των ηττημένων ο Μποχωρίδης με 17 πόντους, τραυματίστηκε ο Αθηναίου.

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες για τον Άρη κι αυτός ήταν ο λόγος που ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να δώσει η ομάδα φιλικό με την Μέγκα Μπεμάξ. Ο Άρης παρατάχθηκε δίχως τον τραυματία Γκάρι Μπελ, έχασε και τον Γιάννη Αθηναίου με τραυματισμό στα πρώτα λεπτά του αγώνα (σ.σ. χτύπησε στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού, ξεκινάει άμεσα θεραπείες) κι εν τέλει ηττήθηκε με 68-71.

Οι γηπεδούχοι έχαναν με 35-40 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά έτρεξαν ένα εντυπωσιακό 27-12 στην τρίτη περίοδο για το 62-52. Στο τέλος, όμως, έχασαν, με τον Μποχωρίδη να σημειώνει 17 πόντους με 5 εύστοχα τρίποντα και να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 35-40, 62-52, 68-71

ΑΡΗΣ (Βαγγέλης Αγγέλου): Maras 2, Μποχωρίδης 17(5), Φλιώνης 8(1), Τσαϊρέλης 2, Πουλιανίτης 5(1), Χρηστίδης 3, Μούρτος 5, Αθηναίου, Prewitt 15(3), Douvier 11(1).

MEGA BEMAX (Dejan Milojevic): Musić 2, Marjanović 6(1), Nedeljković, Čarapić 5(1), Bitadze 10, Lazić 13(3), Koprivica, Samardžiski 11, Mišković 18 (3), Cerovina 2, Kapetanović 4.

Ο συνεργάτης του Βαγγέλης Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού: " Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα επόμενα παιχνίδια. Ο αγώνας παίχθηκε στην ενέργεια και στο ρυθμό που θέλουμε να επιβάλλουμε σε άμυνα κι επίθεση, στοιχεία στα οποία θα πρέπει να προσαρμοστούμε, ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από δω και πέρα η ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας για τις αναμετρήσεις με την Κύμη και τα Τρίκαλα".

Photo Credits: arisbc.gr

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ