ΑΡΗΣ

Εβδομάδα αφίξεων στον Άρη

Εβδομάδα αφίξεων στον Άρη

Οι ξένοι παίκτες του Άρη αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη ώστε να ενσωματωθούν στους "κίτρινους" και να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Εβδομάδα αφίξεων αυτή που ξεκίνησε για τον Άρη, αφού οι ξένοι παίκτες της ομάδας αναμένονται στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στους "κίτρινους" και να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Το "χορό" των αφίξεων ανοίγει ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο οποίος θα έρθει στη Θεσσαλονίκη οδικώς το μεσημέρι της Τρίτης 18/08. Την Τετάρτη 20/08 θα αφιχθεί ο Ντομινίκ Γουότερς, στις 08:45π.μ. από Νέα Υόρκη μέσω Κωνσταντινούπολης. Την ίδια μέρα, στις 02:45μ.μ. αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Τζαμέλ Χάγκινς, από Ουάσινγκτον μέσω Φρανκφούρτης.

Για την Τετάρτη και τις 7:55μ.μ. είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Τζέρελ ΜακΝιλ, από το Σικάγο μέσω Κωνσταντινούπολης, η οποία όμως πιθανώς να μετατεθεί κατά μία μέρα για οικογενειακούς λόγους. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί και η ημέρα άφιξης του Οκάρο Γουάιτ.

Εξάλλου, από την Τετάρτη 19/08 θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για τους παίκτες του Άρη. Την Τετάρτη θα περάσουν από αιματολογικές – καρδιολογικές εξετάσεις οι Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Θεόδωρος Ζάρας, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Φλιώνης, Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Μία μέρα αργότερα, την Πέμπτη 20/08 θα πράξουν το ίδιο οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βαγγέλης Δημητρακάς.

Τη Δευτέρα 24/08 θα περάσουν από εξετάσεις οι υπόλοιποι ξένοι παίκτες του Άρη και ο Μιχάλης Πελεκάνος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ