ΑΡΗΣ

Εύκολη νίκη του Άρη στο φιλικό με τα Τρίκαλα

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΛΟΥΚΟΙΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΛΟΥΚΟΙΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αρης νίκησε εύκολα τα Τρίκαλα BC Aries 75-58 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο Αλεξάνδρειο.

Η καλή αμυντική λειτουργία και οι επιθετικές συνεργασίες που είχε ανά διαστήματα ήταν τα μεγάλα κέρδη του Άρη από το σημερινό φιλικό που έγινε στο Αλεξάνδρειο με τα Τρίκαλα. Οι "κίτρινοι" επικράτησαν πολύ εύκολα με 75-58 στο παιχνίδι που αποτέλεσε επί της ουσίας την πρόβα τζενεράλε ενόψει των επίσημων αγώνων.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη προηγήθηκε πολύ νωρίς με 13-3 και ανέβασε τη διαφορά στο +18 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Τα Τρίκαλα μείωσαν τη διαφορά στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, όχι όμως περισσότερο από τους επτά πόντους (47-40), με αποτέλεσμα οι "κίτρινοι" να φτάσουν σχετικά εύκολα στην επικράτηση.

Κετσελίδης: "Είμαστε σε καλό δρόμο"

" Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα από τα οποία άλλα απέδωσαν άλλα όχι. Από αύριο συνεχίζουμε τις προπονήσεις ώστε να διορθώσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την έναρξη των επίσημων παιχνιδιών" τόνισε ο Γιώργος Κετσελίδης, ασίσταντ κόουτς του Αρη, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

" Σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλό δρόμο χωρίς όμως να έχουμε φτάσει ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων μας, κάτι το οποίο αναμένουμε ότι θα γίνει με την άφιξη των δυο καινούργιων παικτών. Ο δρόμος είναι μακρύς μπροστά μας αλλά είμαστε ευχαριστημένοι από τους παίκτες, οι οποίοι δίνουν το 100% των προσπαθειών τους σε κάθε προπόνηση. Αυτό είναι εχέγγυο ότι η προσπάθεια μας θα είναι πετυχημένη".

Αρης-Τρίκαλα 75-58

Διαιτητές:Παπαδόπουλος, Αγραφιώτης, Λουλουδιάδης

Τα δεκάλεπτα:20-14, 39-21, 55-43, 69-54, 75-58

Αρης (Γιαννάκης):Καλαϊτζάκης 2, Φλιώνης 2, Βον 15 (1), Τσαϊρέλης 8, Πουλιανίτης 6, Δίπλαρος 1, Χρηστίδης 3, Μούρτος 2, Αθηναίου 3 (1), Μοράντ 14, Βασιλόπουλος 10 (2), Γουίβερ 9 (1).

Τρίκαλα BC Aries (Μέξας): Τζόουνς 19, Λούντζης 12 (3), Σλαφτσάκης 9 (1), Καραγιώργος 1, Χέιλ 3, Φέισι 10, Καλογιαννίδης 1, Σκουλούδης, Τάταρης 3.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ