ΑΡΗΣ

Έτοιμος ο Άρης για το 2-0 με ΜακΝίλ

Έτοιμος ο Άρης για το 2-0 με ΜακΝίλ
ΜακΝίλ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (23/4, 18:00) παιχνίδι με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Δημήτρη Πρίφτη που είδε τον Τζερέλ ΜακΝίλ να βγάζει και πάλι μέρος της προπόνησης.

Παρόντος του Τζερέλ ΜακΝίλ ο Άρης θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου (23/4, 18:00) στο Ζηρίνειο κόντρα στην Κηφισιά για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς του Α΄ γύρου των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα μπορέσει να βοηθήσει όπως επιθυμεί ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο τεχνικός του Άρη είδε τον Αμερικανό γκαρντ του Άρη να βγάζει για μία ακόμη μέρα μέρος του προγράμματος. Στην προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με στόχο την κατάκτηση της δεύτερης νίκης. Αυτής που θα της επιτρέψει να κάνει το 2-0 και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την ημιτελική σειρά.

Οι παίκτες του Άρη προπονήθηκαν σήμερα μία φορά στο παρκέ της Nick Galis Hall. Στη διάρκεια του προγράμματός του ο τεχνικός της ομάδας ανέλυσε τις τελευταίες λεπτομέρειες του αγωνιστικού πλάνου και περιμένει ακόμα καλύτερη εικόνα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Κι όσο για τον Μακ Νιλ που ναι μεν είναι στην αποστολή η αποστολή του θα αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Πρίφτης με τους συνεργάτες και τους παίκτες του δεν θα είναι μόνοι τους. Κι αυτό γιατί στο Ζηρίνειο αναμένεται να βρεθούν και φίλαθλοι της ομάδας. Για το λόγο αυτό και η ΚΑΕ Άρης ζήτησε από την Κηφισιά 300 εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της που θα βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια για το 2-0. Όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ τον Μάρτιο.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ