ΑΡΗΣ

Ετοιμάζει πρόταση σε Σανικίτζε ο Άρης

Ετοιμάζει πρόταση σε Σανικίτζε ο Άρης

Ο Βίκτορ Σανικίτζε φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο όσον αφορά την επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη για τη θέση "4" του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου στη μάχη με τους Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς.

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το ποιος θα καλύψει τη θέση "4" στη βασική πεντάδα του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Και αυτό γιατί ο Βίκτορ Σανικίτζε φαίνεται πως κερδίζει έδαφος στη μάχη με τους Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ του δεν θέλει να βιαστεί στις τρεις επιλογές που έχει ξεχωρίσει τις τελευταίες μέρες. Για αυτό και θέλει πριν δώσει το τελικό του ΟΚ να τσεκάρει εκτός από τα στοιχεία του καθενός και του χαρακτήρα τους μιλώντας με προπονητές και πρώην συμπαίκτες τους.

Ο Σανικίτζε που ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ από το προσκήνιο φαίνεται να κερδίζει τη μάχη. Κι αυτό μεταξύ των συν και πλην του δείχνει πως είναι πιο πλήρης και με δεδομένη την εμπειρία του μπορεί να ανταποκριθεί στο υψηλό επίπεδο της Ευρώπης. Μεταξύ άλλων και το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για τις δυνατότητες του μπάτζετ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στους προβληματισμούς του Πρίφτη, και παρά το ότι τον έχει προτάξει, έχει να κάνει με το ότι θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας λόγω της παρουσίας του στην Εθνική Γεωργίας. Κι αυτό γιατί συμμετέχει στα προκριματικά του προσεχούς Ευρωμπάσκετ.

Ήδη έχουνε γίνει οι προκαταρκτικές συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του. Ωστόσο προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί οικονομική πρόταση με αυτή να ετοιμάζεται μέσα στα επόμενα 24ωρα. Την ίδια ώρα στάση αναμονής κρατούν και οι άλλοι δύο υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του Άρη και Πρίφτη για τη θέση "4". Οι Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ