ΑΡΗΣ

Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη με τρεις τραυματίες στον Άρη

Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη με τρεις τραυματίες στον Άρη
INTIME SPORTS

Η δεύτερη σερί ήττα "πλήγωσε" τον εγωισμό των παικτών του Άρη, με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει όμως έναν ακόμη "πονοκέφαλο". Ή καλύτερα, τρεις, αφού οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Τζαμέλ Χάγκινς και Τζέρελ ΜακΝιλ "λαβώθηκαν" στην Αμαλιάδα.

Ενός κακού μύρια έπονται, για τον Άρη, ο οποίος επέστρεψε στη βάση του μετά από πέντε ημέρες, έχοντας ουκ ολίγα προβλήματα. Δεν είναι μόνο η ήττα από τον Κόροιβο (παρά το +12 του 36ου λεπτού) που προβληματίζει τον Δημήτρη Πρίφτη, αλλά και το γεγονός πως τρεις παίκτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Πιο συγκεκριμένα, οι Τζαμέλ Χάγκινς, Βασίλης Ξανθόπουλος και Τζέρελ ΜακΝιλ επέστρεψαν "λαβωμένοι" στη Θεσσαλονίκη, με το ιατρικό τιμ να έχει έξτρα... δουλειά τις προσεχείς ημέρες. Οι δύο πρώτοι αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο τρίτος δέχθηκε χτύπημα στον τετρακέφαλο.

Όλοι τους θα υποβληθούν σε εξετάσεις προκειμένου να αποσαφηνιστεί το μέγεθος του (όποιου) προβλήματος, και εν συνεχεία να αποσαφηνιστεί το κατά πόσο θα ενισχύσουν τον Άρη στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Eurocup με την Τράμπζονσπορ (18/11, 19:00).

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (16/11), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ