ΑΡΗΣ

Επιστροφή ΜακΝίλ στον Άρη

Επιστροφή ΜακΝίλ στον Άρη
ΜακΝίλ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν και το καλοκαίρι δεν παρέμεινε στον Άρη ο Τζερέλ ΜακΝίλ δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης παίρνοντας τη θέση του Ντέβον Μαρμπλ.

Θέμα χρόνου δείχνει να είναι η συμφωνία της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τον Τζερέλ ΜακΝίλ για να πάρει τη θέση του Ντέβον Μαρμπλ αφού πρώτα λυθεί το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ. Η πρώτη επαφή έχει ήδη γίνει και αφού φάνηκε να υπάρχει πρόσφορο έδαφος απομένει να μετουσιωθεί σε συμφωνία με τον Μαρκ Κάρτερ να δείχνει να ακολουθεί αντί του Μάικλ Τζένκινς.

Η απόφαση για αλλαγές στο ρόστερ όπως αυτή είχε ληφθεί το βράδυ του Σαββάτου μετά την ήττα στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από τον ΠΑΟΚ στη Nick Galis Hall έχει μπει σε εφαρμογή για να γίνει πράξη. Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Πρίφτη ήδη έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες.

Η πρώτη απόφαση ήταν να λυθεί το συμβόλαιο του Ντέβον Μαρμπλ από τους τρεις υπό αμφισβήτηση Αμερικανούς κι αυτό γιατί το συμβόλαιό του είναι μονοετές. Κι όχι διετές όπως αυτά των Έρικ Μπάκνερ και Μάικλ Τζένκινς που σαφώς παρουσιάζουν μεγαλύτερη δυσκολία.

Κι αφού η πρώτη απόφαση ελήφθη η πρώτη επιλογή ήταν ο γνώριμος από την περσινή χρονιά Αμερικανός γκαρντ Τζερέλ ΜακΝίλ. Επιθυμία παραμονής του υπήρχε και το καλοκαίρι αλλά τότε δεν επήλθε συμφωνία λόγω διαφωνίας που παρουσιάστηκε στο οικονομικό κομμάτι. Κάτι βέβαια που δεν θα συνέβαινε αν η τελική πρόταση άγγιζε τα χρήματα που πήρανε είτε ο Μαρμπλ είτε ο Τζένκινς. Πλέον όμως και με δεδομένο ότι παραμένει χωρίς ομάδας αλλά και τη θετική του διάθεση να επιστρέψει φαντάζει να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία όπως φάνηκε από την επαφή μαζί του που φέρεται να έγινε το βράδυ της Κυριακής από το Μάνο Λάσκαρη.

Εφόσον πλέον λυθεί το συμβόλαιο του Ντέβον Μαρμπλ, κάτι που λογικά θα γίνει πράξη μέσα στα επόμενα 24ωρα, ο Τζερέλ ΜακΝίλ θα μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πάντως στο μεθαυριανό παιχνίδι στη Nick Galis Hall για τη 2η αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Champions League κόντρα στους Μπάκερ Μπερς ο Ντέβον Μαρμπλ θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη παρά την ενημέρωση που έχει γίνει στον εκπρόσωπό του για λύση του συμβολαίου του.

Κατά τα άλλα αυτή την εβδομάδα εκτός της προσπάθειας λύσης του συμβολαίου του Ντέβον Μαρμπλ δεν αναμένεται να υπάρξει άλλη. Ανατροπή σκηνικού όλα δείχνουν πως υπάρχει για τον Έρικ Μπάκνερ, που παραμένει μέχρι νεοτέρας, όχι και για τον Μάικλ Τζένκινς με αμφότερους να έχουνε διετή κλειστά συμβόλαια. Πιθανότερος αντικαταστάτης του δεύτερου είναι ο Μαρκ Κάρτερ, ο την περσινή χρονιά γκαρντ της ΑΕΚ, διότι ο Δημήτρης Πρίφτης επιθυμεί οι νέοι Αμερικάνοι του σε αντίθεση με το καρέ του καλοκαιριού να γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ