ΑΡΗΣ

Επιστολή για Μενσά Μπονσού

Επιστολή για Μενσά Μπονσού

Ενημέρωση από το ΕΣΚΑΝ θα ζητήσει η ΚΑΕ Άρης, για τον Μενσά Μπονσού. Προλαβαίνει ο Νέιμικ τον Ολυμπιακό; Γιατί αναβλήθηκε η κλήση σε απολογία για τα συμβάντα στο ματς της Τρίτης (19/5);

Με δεδομένο ότι δεν πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στην διάρκεια της σειράς του Α΄ γύρου των playoffs με τον Άρη η ΚΑΕ θα ζητήσει να μάθει πότε λήφθηκε το δείγμα και γιατί καθυστέρησε όλη η διαδικασία διότι σε αυτήν ο Γάλλος σέντερ αποδεδειγμένα αγωνιζόταν, έχοντας κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Η κίνηση αυτή δεν έχει κάποιο ουσιαστικό λόγο (δεν αλλάζει κάτι επί της εξέλιξης στη σειρά των playoffs), πέραν του ότι ο έλεγχος έγινε πριν δυο μήνες (18/3) και είναι ξεκάθαρο ότι το ΕΣΚΑΝ παρουσίασε μια σχετική καθυστέρηση, ως προς τον έλεγχο και την ανακοίνωση.

Σε ό,τι αφορά την κλήση του αθλητικού δικαστή που δικάζει θέματα ΕΣΑΚΕ, σε απολογία για τα επεισόδια και την προσωρινή διακοπή του ματς της Τρίτης (19/5) με την Ένωση, οι "κίτρινοι" πήραν αναβολή, για να προετοιμάσουν καλύτερα την υπερασπιστική γραμμή τους, ως προς το ιδιαίτερα επιβαρυντικό φύλλο αγώνα. Το πιθανότερο είναι να επιβληθεί στον Άρη ποινή δυο αγωνιστικών, δεδομένου ότι είναι υπότροπη για όσα είχαν συμβεί στο ξεκίνημα της σεζόν με τον ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Δημήτρης Πρίφτης θα επιστρέψουνε το απόγευμα στο «Nick Galis Hall» για προπόνηση. Πολύ πιθανό εκτός από τον Ότζο Αντεγκμπόγιε που είναι νοκ άουτ σίγουρα για την σειρά με τον Ολυμπιακό να βρεθεί και ο Ντρου Νέιμικ. Ο Αμερικανός σέντερ με το ζόρι περπατούσε μετά το τρίτο παιχνίδι με την ΑΕΚ εξαιτίας του προβλήματος στην γάμπα του που το δημιουργεί η δισκοκήλη του που τον ταλαιπωρεί εδώ και βδομάδες. Για αυτόν τον λόγο ο Νέιμικ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και φαρμακευτικής αγωγής, αλλά χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να επανέλθει σε κατάσταση τέτοια που να μπορεί να αγωνιστεί. Το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός από όλη τη σειρά με τον Ολυμπιακό και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τα παιχνίδια της τελικής φάσης. Οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση του Νέιμικ θα φανεί και στην πράξη όταν και η αποστολή του Άρη θα ταξιδέψει για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των playoffs της Τετάρτης που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ την Τρίτη για την Αθήνα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ